👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostatnio dużo pedałowatych tematów przewija się przez poczekalnię i niestety trafia na główną. Czyżby zamknęli kwejka?

już polaczki poważni męscy mężczyźni się spinają w komentarzach

ObywatelHoplita napisał/a:
już polaczki poważni męscy mężczyźni się spinają w komentarzach
A siebie jak określisz? Bo z wypowiedzi wynika, że mężczyzna z ciebie żaden.

krzyks napisał/a:
A siebie jak określisz? Bo z wypowiedzi wynika, że mężczyzna z ciebie żaden.![]()
a co cie obchodzi moja męskość? masz jakieś kompleksy? pedałem jesteś? to idź do klubu dla gejów, to nie mój problem

a co cie obchodzi moja męskość? masz jakieś kompleksy? pedałem jesteś? to idź do klubu dla gejów, to nie mój problem
Sam się określiłeś

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie