👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Aż strach pomyśleć, ilu by było tych ruskich gdyby byli choć odrobinę mądrzejsi...

@up tylko co mu to da jeśli też złamał przepisy to będzie ciężko z odszkodowaniem. Wina jest obopólna bo jeden wyprzedzał na pasie wyłączonym z ruchu a drugi na nim zawracał, czego robić nie można.

@up, wymusił kolo w białym, ten co wyprzedzał wydzielonym pasem dostanie pewnie tylko mandat a tamten mandat + wina. Takie to prawo do dupy, niby nikt tam nie powinien jechać a jednak... Gdyby wiedział że motocykle są wszędzie to by uniknął problemu.
Arthamel - przed napisaniem posta - warto zajrzeć do Kodeksu Drogowego. Wg Polskiego - wina jest białego.
Ale być może w Rosji obowiązuje inny kodeks - czego wyklucz nie mogę.
W takim razie - szacun dla Ciebie za znajomość rosyjskich przepisów drogowych.
Ale być może w Rosji obowiązuje inny kodeks - czego wyklucz nie mogę.
W takim razie - szacun dla Ciebie za znajomość rosyjskich przepisów drogowych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie