👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szkoda, że jeszcze nie miał krótkich spodenek i bezrękawnika.
Boli mnie samo patrzenie na motocyklistów, którzy nie są w tych ichnich zbrojach.
Boli mnie samo patrzenie na motocyklistów, którzy nie są w tych ichnich zbrojach.

@up
A to w kraju takim jak Rosja zabronione jest jeździć z kierownicą po prawej stronie ?
A to w kraju takim jak Rosja zabronione jest jeździć z kierownicą po prawej stronie ?
@up oczywiście. Nie będą sobie szmaty jeździć tak jak im się podoba!

Amraith napisał/a:
Taki głupi czy tylko udajesz? Słyszałeś słowo "import"?
pewnie miał na myśli motocyklistę

jesli kierownica po prawej w pierwszym i aucie na drugim pasie to nie wystarczajacy powod zeby stwierdzic ze to nie rosja to wystarczy spojrzec na licznik auta i wartosci sa tam podane w milach czyli prawdopodobnie ktorys z krajow na wyspach
nu3ns napisał/a:
jesli kierownica po prawej w pierwszym i aucie na drugim pasie to nie wystarczajacy powod zeby stwierdzic ze to nie rosja to wystarczy spojrzec na licznik auta i wartosci sa tam podane w milach czyli prawdopodobnie ktorys z krajow na wyspach
Noo, jeśli licznik jest w milach, to z całą pewnością jest to kraj wyspiarski...
Skoro już Sherlocku zauważyłeś licznik, mogłeś jeszcze rzucić okiem na prawostronny ruch na filmiku - gdyby to był kraj gdzie kierownice są "natywnie" po prawej, za barierką widzielibyśmy kolejne pasy ruchu do jazdy w przeciwną stronę

PS. Sadol jest wyjątkowy tylko dlatego, że można się pospinać nawet o taką bzdurę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie