👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Po co dziewczynom majtki, żeby tylko chroniły przed wypadnięciem kulek gejszy lub analnych. Tak to są niepotrzebne

tak powinno się nosić stringi? przecież niektóre tylko tak je noszą. i nie zapomnę dodać, że najczęściej są tłuste i mają przy tym za małe spodnie... a więc coś dla Was, Panowie.

a czy niektórzy panowie noszą majtki lepiej? ^^ do tego spadające gacie

rosier napisał/a:
a czy niektórzy panowie noszą majtki lepiej? ^^ do tego spadające gacie
Przyznaj, kręcą was grubi robotnicy schylający się i pokazujący rowek, albo piękną kolorystykę majtek.
@up
od razu robotnicy ;/ a gacie piekarza ? z przodu sernik z tylu piernik ? :]
od razu robotnicy ;/ a gacie piekarza ? z przodu sernik z tylu piernik ? :]
Zwykła bielizna ( figi itd. ) jest po to by ksztaltowac cialo, tym razem pupe. No jesli sie nie ma co to sie nosi stringi, proste ;P Wiecie, dechy sie nie da "ulepszyć" lub wypuklić
cóż...

Nie robią już ładnych stringów? Tylko takie z kuchennych zasłonek w groszki?
ifryt napisał/a:
Po co dziewczynom majtki, żeby tylko chroniły przed wypadnięciem kulek gejszy lub analnych. Tak to są niepotrzebne
Żeby nie zostawiać w autobusie na siedzeniu śladów jak ślimaki.
Stringi sa ble...

rosier napisał/a:
Tak się powinno nosić stringi
A ja uważam, że dupe się myje a nie wietrzy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie