👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Poczta to pikus, jakbyscie widzieli co kurierzy robia z przesyłkami.

Cytat:
Tak się traktuje nasze paczki...
No to chyba WASZE, ja ani raz nie dostałem w najmniejszym stopniu uszkodzonej paczki.Nie, nikt z rodziny/znajomy nie pracuje na poczcie. Ale i tak sram na nich, bo to urząd.
świetnie, ja sobie ptaszniki zamawiam i wysyłają mi pocztą... ide je potulić ...

Dlatego jak biorę coś cennego to zamawiam kuriera. Do tej pory nie było żadnego problemu.

ja to się dziwię, że te paczki tam nie giną bo ja to bym kradł

Tak się składa że pracuje w logistyce i sam często widzę że podobne zachowanie mają ludzie na magazynie lub kierowcy
Dlatego jestem wyczulony na takie coś i każdą paczkę którą zamawiam do domu odbieram i sprawdzam od razu przy kurierze..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie