Czy jeżeli muzułmanin podaje Ci lewą rękę jako nieczystemu to czy prawą możez mu podać mydło z takiego samego powodu ?
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2016-01-04, 0:13
konto usunięte
2016-01-04, 0:15
Jeżdzę Civikiem 8 gen, zgadzam się z gościem mimo iż myslałem ze bedę miał ból dupy.
@up może to coś na temat ale głębszego?
Ludzie bez prawej ręki mogą się witać lewa, tylko w takiej sytuacji przywitam się z kimś gdy mi podaje lewą dłoń.
konto usunięte
2016-01-04, 6:38
Witają się normalnie. Lewą łapę podają jako wyraz pogardy dla drugiego człowieka bo tylko lewą podcieraja swoje dupska. Wtedy odpowiednią ripostą jest soczysty liść w ryj takiego delikwenta.
To na marginesie bo nikt normalny im ręki nie poda
@nowynick
większość tych specjalistów od podawania dłoni nie tylko nie widziało muzułmanina, ale obcokrajowca w ogóle. Siedzą w tej swojej Małkini czy Pułtusku i się frustrują, bo wykazanie się chamstwem wobec czyjejś nieuprzejmości to na pewno nie powód do dumy z bycia lepszą rasą.
konto usunięte
2016-01-04, 11:27
Katolika byśta tak nie bronili jak islamistę. Od kiedy na Sadistica wpuszcza się równouprawnieńców, tolerantów i innych dewiantów?
konto usunięte
2016-01-04, 13:13
zastanawiaj się dalej
Nie spotkalem sie zeby mi ktos podal lewa reke ale podejrzewam ze moja reakcja byloby lepa w ryj albo wzrok politowania i wyminiecie chwasta (reakcja zalezna od wygladu cwaniaka. Im wiekszy cwaniak tym prawdopodobniej reakcja wyminiecia

)
konto usunięte
2016-01-05, 13:28