👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@tentypluk - nie tylko za pocisk po kimś. Ty jesteś zwyczajnie idiotą, ignorantem lub gimbusem - więc to nie był pocisk a stwierdzenie faktu. Czy potrafisz sobie wyobrazić ten motur wyprzedzający na ciągłej i zakręcie, wjeżdżający w twoją rodzinę? Pytanie chyba niestety retoryczne.
@cola1111 - 2.0 T Ecotec - w zależności od wersji od 220 do 300km
Edit: a może nie? Jesteście pewni, że do każdej nieoznakowanej pakowali 2.8? Dałbym sobie rękę obciąć, że kuzyn policjant opowiadał mi jak dostawali tego opla z 2.0T.
@cola1111 - 2.0 T Ecotec - w zależności od wersji od 220 do 300km
Edit: a może nie? Jesteście pewni, że do każdej nieoznakowanej pakowali 2.8? Dałbym sobie rękę obciąć, że kuzyn policjant opowiadał mi jak dostawali tego opla z 2.0T.

Najciekawsze że te pedały których mordy na szczęście widzimy USUNELI dzwięk z drugiej czesci filmu. Krótko mówiąc wyzwiska skierowane w stronę policjantów zostały ocenzurowane.
Szkoda że kurew nie odstrzelił pan w mundurze
Dobrze ze nawet wiemy jak ten frajer się nazywa
miło
Szkoda że kurew nie odstrzelił pan w mundurze
Dobrze ze nawet wiemy jak ten frajer się nazywa

Czary napisał/a:
Najlepiej nie mieć prawka A bo przy takim złapaniu dostajesz mandat za brak kat. a pkt Ci nie dadzą bo nie mają ich przypisać do kat. której nie masz.
Jeśli się mylę to niech ktoś poprawi.
Punktów nie przypisuje się do kategorii, chyba że się mylę. A co do samego braku prawka, to jak cię złapią parę razy na takim wykroczeniu to możesz nawet oglądać świat zza krat.
Co do radiolki, cudne te insignie

podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
Mr Zakapior mam ich jeszcze utrzymywać w więzieniu ? Lepsze jest zabranie prawa jazdy i mandat w wysokości kilku średnich krajowych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie