Jeżeli pozwolili sobie na taki żart to pewnie są takimi kumplami że zabili by za siebie, a nie siebie. Pewnie op🤬li się na zero i po kłopocie.
A propo taki żarcik/anegdota mi się nasunęła:
Jak nazywa się facet bez brody?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kobieta!
Tada
A propo taki żarcik/anegdota mi się nasunęła:
Jak nazywa się facet bez brody?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kobieta!
Tada
@up
A lamusy dupa cicho.
A lamusy dupa cicho.
podpis użytkownika
drum'n'bass | dubstep | breakcore
Kolesiowi kiedyś brew zgolili, ale się wk🤬ił... zgolił drugą i wyglądał jakoś "inaczej"

albo sam jest tak zj🤬y ze tylko wszyscy czekają aż zaliczy zgona żeby mu doj🤬

Jak by mi ktoś na imprezie uj🤬 moje długie kudły, zabiłbym i materiał z egzekucji umieściłbym na hardzie.
K🤬a, o pijanego kumpla się dba, a nie, k🤬a, robi z niego pośmiewisko i wrzuca do Internetu. Pedały, nie koledzy.
Mi kiedys kolega pomalowal ryj pasta do butow, caly czarny mialem ale szybko umylem i po sprawie:/ za to na drugi dzien mial k🤬sy na calym ryju i musial sie troche dziwnie czuc wracajac z nimi przez cale miasto do domu.
rzeczyciwcie k🤬a sk🤬ysynstwo... wlosy odrosna szybko
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
co do sk🤬ysyństwa to zależy czy to co ma na twarzy to łoniaki czy nie...
Darkstep_Warrior napisał/a:
@up
A lamusy dupa cicho.
Broda ci nie rośnie?

Ja p🤬le, nigdy nie zrobiliście żartu koledze, który za szybko "odpłynął"? Ogoli się na łyso, włosy szybko odrosną. Brwi mu przecież nie oj🤬i.
Druga sprawa jest taka, że takie zdjęcia zachowuje się dla siebie i grona znajomych a nie publikuje w internecie jak ostatni sk🤬iel...
Druga sprawa jest taka, że takie zdjęcia zachowuje się dla siebie i grona znajomych a nie publikuje w internecie jak ostatni sk🤬iel...