To chyba francuskie rozwiązanie na większość problemów, z najazdem niemieckich nazistów włącznie
Macronowi pewnie nawet nie drgnął, ale gdyby były to "lachony" z oddziału geriatrycznego, to kto wie...
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Przynajmniej zgrabne, to w sumie ok.
podpis użytkownika
Szkoda gadać.
Francja elegancja, ale przynajmniej ładne widoczki- zarówno płonący Paryż jak i przedstawione w temacie samice.
Droższe paliwo -> mniej kierowców tirów -> mniejszy utarg przydrożnych panienek.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
R🤬a ich taki w dupy, a ci się jeszcze wystawiają w międzyczasie r🤬ając samych siebie. Francja, k🤬a.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja p🤬le jakie fajne dupki
podpis użytkownika
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.

Jak na Francję to nawet ładne bo białe krągłości panien widać
Przypominam Sadolkom: w Polsce tez są wysokie ceny paliw!

Kochałem kiedyś ten kraj, kochałem kiedyś tą kulturę, kochałem ten język, wszystko kochałem... okłamali mnie! Wychowali na filmach z lat 50 i zatruli umysł... dziś, został już tylko smutek.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
U nas to każdy podatnik powinien dostać na koszt państwa koszulkę z napisem "nie ma limitu dla mego odbytu".

Zagadka:
Co robią Francuzi gry są napadani przez wroga, oszukiwani, okradani przez rządy własne lub innych państw?
Co robią Francuzi gry są napadani przez wroga, oszukiwani, okradani przez rządy własne lub innych państw?