📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:15
🔥
Szybka karma na śląsku
- teraz popularne

To chyba francuskie rozwiązanie na większość problemów, z najazdem niemieckich nazistów włącznie
Macronowi pewnie nawet nie drgnął, ale gdyby były to "lachony" z oddziału geriatrycznego, to kto wie...
Francja elegancja, ale przynajmniej ładne widoczki- zarówno płonący Paryż jak i przedstawione w temacie samice.
Droższe paliwo -> mniej kierowców tirów -> mniejszy utarg przydrożnych panienek.

Jak na Francję to nawet ładne bo białe krągłości panien widać
Przypominam Sadolkom: w Polsce tez są wysokie ceny paliw!

Kochałem kiedyś ten kraj, kochałem kiedyś tą kulturę, kochałem ten język, wszystko kochałem... okłamali mnie! Wychowali na filmach z lat 50 i zatruli umysł... dziś, został już tylko smutek.
U nas to każdy podatnik powinien dostać na koszt państwa koszulkę z napisem "nie ma limitu dla mego odbytu".

Zagadka:
Co robią Francuzi gry są napadani przez wroga, oszukiwani, okradani przez rządy własne lub innych państw?
Co robią Francuzi gry są napadani przez wroga, oszukiwani, okradani przez rządy własne lub innych państw?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie