Nie można się przecież ciągle dać zaskoczyć
Holendrzy mówią, że nawet osioł nie uderzy się 3 razy w tym samy miejscu więc panowie byli odpowiednio przygotowani na wizytę panów rodu DaSilva. Szkoda tylko, że nie mieli podstaw żeby ich odstrzelić na miejscu.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Tam to lepiej od razu armatę wycelowaną w klienta zainstalować
Mieli podstawy odstrzelić ich na miejscu,ten po prawej sięgał po broń.
PIĘKNIE ich zrobili. Podoba mi się.
Strzelilibyście do tego w białej bluzie, gdyby po schwytaniu próbował uciekać? Kurde, ja nie wiem co bym zrobił...
konto usunięte
2020-07-28, 22:03
Barnellini napisał/a:
Tak to powinno wyglądać
Raczej tak to wyglądać nie powinno... Sklepikarz- pierwszy z lewej- prosi się o kalectwo. Nie dosyć, że ten baran celował do "klienta", z kaburą na broni, to jeszcze zdejmując ją, zasłonił lufę dłonią...
Tak już tu było kilka filmów w których osobnik nie zdążył wyjąć broni z kaburybi jest ich większość.
konto usunięte
2020-07-29, 5:23
Na komunistów i złodziei to jedyna metoda...
konto usunięte
2020-07-29, 10:07
Salieri16000 napisał/a:
Raczej tak to wyglądać nie powinno... Sklepikarz- pierwszy z lewej- prosi się o kalectwo. Nie dosyć, że ten baran celował do "klienta", z kaburą na broni, to jeszcze zdejmując ją, zasłonił lufę dłonią...
ale on był zabezpieczony chłopie, tak więc może sobie nawet trzymać lufe przy dupie
konto usunięte
2020-07-29, 14:40
Normalny kraj- każdy ma broń i nikt się nie zabija, bo napastnik boi się ofiary.
Chory kraj, bandyta zabija ofiarę, bandytę zabija policja, ale jest "bezpiecznie"
No i się zaczyna.Oglądają filmiki na sadolu i się zabezpieczają .Teraz co raz to mniej będzie strzelanin z napadów na sklepy
konto usunięte
2020-07-29, 20:28