Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:07
Pełen szacunek dla tych ludzi. Prawdziwa adrenalina i pełen spontan. Po prostu tak to się robi w Madrycie.

KDC CSI

AKA TST i trochę innych

podpis użytkownika

Dla mnie od zawsze największa nagroda to, zapach ciętych kwiatów na grobie wroga.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-03-24, 20:16 6
w polsce za zatrzymanie w pociagu to by ktos wyj🤬 szybe, wyszedl i jeszcze im wp🤬lil
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-24, 21:33
a ten strażnik w drugim filmiku to przepraszam co robi ? przyszedł popatrzył i poszedł...
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-25, 7:34
K🤬a stary powiedz mi skąd bierzesz pomysły na wstawki z tak zaiście czarnym humorem ?
Chyba że pomyliłem strony, chociaż "sadistic - codzienna dawka czarnego humoru" brzmi zwodniczo.
A Ty ? Co rozumiesz przez ten nagłówek strony ?
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-25, 7:44 1
c🤬jowe graffiti
Zgłoś
C'est Ca 2010-03-25, 8:19
justeen napisał/a:

c🤬jowe graffiti

Ja bym powiedzial ze taguje ... ale no dobra niech Ci bedzie

BTW. Dawaj zrob lepiej i pochwal sie
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-25, 9:27
strasznie mnie wk🤬ia coś takiego ..
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-25, 9:38 1
drugi chrome whole car nawet niezly
ale w Polsce tez takie akcje robili juz dawno - np mozna znalezc na filmikach M.i.B ;>

video.google.com/videoplay?docid=1708580434765587182

tutaj od 7mej minuty ;>
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-25, 10:22
Nie ma co, zaimponowali mi

Zgłoś
konto usunięte 2010-03-25, 12:03
trzeba rabac:) kto wie ten wie ocb:)
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-25, 12:04
rozk🤬 napisał/a:

trzeba rabac

A co to znaczy "rabac"?
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-25, 12:37
Bóg napisał/a:

K🤬a stary powiedz mi skąd bierzesz pomysły na wstawki z tak zaiście czarnym humorem ?
Chyba że pomyliłem strony, chociaż "sadistic - codzienna dawka czarnego humoru" brzmi zwodniczo.
A Ty ? Co rozumiesz przez ten nagłówek strony ?

A czy k🤬a to nie czorne, gdy jakiś biedak ze spreyem zamalowuje pociągi na które składają się podatnicy ? (Bo metro to raczej należy do miasta a nie prywaciarzy).

na Demoty sapać w komentach że nie jest spełniona idea strony, bo obrazki śmieszą a nie demotywują tak jak to ma w założeniu nazwa strony.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-25, 13:12
Kozaki
Rozbawił mnie koleś na drugim filmiku - motorniczy hehe
Zgłoś
chetek 2010-03-25, 13:25 2
Może jestem mentalnie zmurszałym dziadkiem, ale wk🤬ia mnie coś takiego. Jakby jeszcze coś ładnego wymalowali - OK. Ale tak to wagon wygląda jak żywcem wyjęty z brudnej, zaśmieconej, czarnej dzielnicy.
Dla adrenaliny to niech wyr🤬ają starą kumpla, a dla sławy niech wsadzą sobie słoik w dupę i sfilmują.
Zgłoś
konto usunięte 2010-03-25, 15:11
Psy znacza teren sikając . Widać Ci poszli troszkę dalej w ewolucji, jednakże to nadal to samo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem