📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mostek się zapadł pod wodę ze wstydu jak zobaczył twoje igraszki z kolegami.

Velture napisał/a:
odbronisławkomorowczyło?
Ale wiesz, że neologizmy to jeden z objawów schizofrenii. Może czas w końcu wybrać się do specjalisty?
AleDlaczego napisał/a:
Ale wiesz, że neologizmy to jeden z objawów schizofrenii. Może czas w końcu wybrać się do specjalisty?
Albo dawaj źródło tej swojej teorii albo wy... wyjdź.

Velture,
Masz chłopcze, trochę czytania ale jak skończyłeś podstawówkę to powinieneś ogarnąć.
Źródło
Masz chłopcze, trochę czytania ale jak skończyłeś podstawówkę to powinieneś ogarnąć.
Źródło
@up
Większość objawów pasuje do twoich postów.
Łap piwko! Doceniam ekspertów w swoich dziedzinach!
Większość objawów pasuje do twoich postów.
Łap piwko! Doceniam ekspertów w swoich dziedzinach!

@up, Czyli musisz się zbadać, wypierasz chorobę u siebie a wmawiasz ją Velture.

To była nagroda za pokonanie trudnego odcinka trasy .... Pewnie nie jeden sadolowymasturbator co to najlepsza baba to własną graba bo niema wyboru
... By się pokusił o pyknięcie hehehe..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie