Nie uszkodził samochodu, szacun! Żartuję, c🤬j z nim!
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
C🤬j tam, przeżył.
podpis użytkownika
Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
Wszedłem tylko po to , żeby zobaczyć jęczącą motocyklistkę. Czy ty nie odróżniasz faceta od baby? Zmarnowałeś mój czas.
Ma większe jaja jak wy wszyscy razem wzięci. Pajace z piwnicy hehe
rzeznianumer5 napisał/a:
Ma większe jaja jak wy wszyscy razem wzięci. Pajace z piwnicy hehe
jak ktoś jest głupi i jedzie ciągle lewym pasem to twoim zdaniem ma jaja dla mnie to gówniarz z gównem w głowie i co on pokazał że zap🤬la każdy idiota umie zap🤬lać, manetka do oporu lewy pasy i widzimy się na hardzie czekam na takich palantów. Zero wyobraźni a później o motocyklistach piszą motop🤬deczki ale jak tu na nich nie mówić, jak większość patałachów uważa że uczestniczy w wyścigu MotoGp i ich przepisy nie obowiązują. Swoją drogą mógł sobie przywiązać do szyi kawał struny jednego chwasta mniej by było,. ZIMNY C🤬J MU W DUPE !!!!PS. jaja pewnie leżą parę kilometrów od niego w domu w kuchni zostawił
luxpiotr napisał/a:
Wszedłem tylko po to , żeby zobaczyć jęczącą motocyklistkę. Czy ty nie odróżniasz faceta od baby? Zmarnowałeś mój czas.
Czlowieku, troche tolerancji! Przeciez wyraznie slychac, ze koles wola do "wypadkowicza" ANITA!