Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:56
nowynick 2016-07-13, 15:59 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gustav665 2016-07-13, 17:28
co to za moda, że ludzie wycinają sceny z kompilacji z sadola i wrzucają to jako nowy temat. ten filmik przewinął się przez ten portal ze 3 razy w ciągu miesiąca
Zgłoś
mygyry 2016-07-13, 17:29
Co za debil, mógł przecież na kompie siedzieć
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-13, 17:54 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Łynkcynkpynkcynk 2016-07-13, 19:31
To jest Jebflip
Zgłoś
Mindfuck 2016-07-13, 21:29 3
Zgłoś
tonieja 2016-07-13, 22:24
do odbitek, do wysokiego dęba...
Zgłoś
StonersEyes 2016-07-14, 0:40
Zgłoś
MemphisBleek 2016-07-14, 4:54
Trzeba być nieźle jebniętym aby huśtać się tak wysoko. Takie sytuacje zawsze kończą się podobnie. Kiedyś za dzieciaka przejeżdżałem obok placu zabaw. Widziałem jednego gościa, który właśnie bujał się w podobny sposób aby zaimponować innym. Może nie jebnął na glebę, jak ten gość na filmie, ale nieważne... Leżał przez chwilę, myślał chyba, że był zajebiście śmieszny, jednak sytuacja, która miała miejsce potem była niemal identyczna do tej na filmie, jednak była mała różnica. Pech chciał, że gdy podniósł głowę, rozbujana huśtawka jebła go prosto w zęby, sam nie mógł dojść do siebie. Było potrzebne pogotowie. Na następny dzień nawet znaleźliśmy 2 zęby .

Szkoda, że nie miałem wtedy telefonu.
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-14, 14:55
"Co za debil, mógł przecież na kompie siedzieć"

Miał się bujać na komputerze przyczepionym łańcuchem? Jakiś dziwny jesteś.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem