Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
zakart 2014-05-01, 9:49 5
Znam jeszcze większy. Wmawiać 4 lata Polakom, że Putin zabił Lecha Kaczyńskiego, po to, żeby zostać zastępcą jego p🤬lniętego brata, szefa partii, która właśnie przez te pierdoły po raz kolejny ujebie wybory...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-05-01, 10:09 2
A skąd wiesz że na pewno obciął sobie jaja? Macałeś? No to gratuluję....
Zgłoś
masterjunior 2014-05-01, 10:43 4
Ajj.. już się znalazło kilku, których dupa piecze. Co do smoleńska to wg mnie zamachu nie było ale jest oczywiste, że było setki nieprawidłowości i niewyjaśnionych wątków. Na miejscu rodzin ofiar tej katastrofy też bym chciał wszystko wyjaśnić i nie dziwie się, że ciągle wałkują ten temat.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-05-01, 12:33 1
stary zapomniany komuch coś musiał zrobić żeby wrócić do gry, a że pedalstwo jest teraz modne...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-05-01, 12:36 6
zakart napisał/a:

Znam jeszcze większy. Wmawiać 4 lata Polakom, że Putin zabił Lecha Kaczyńskiego, po to, żeby zostać zastępcą jego p🤬lniętego brata, szefa partii, która właśnie przez te pierdoły po raz kolejny ujebie wybory...

widać ze jesteś człowiekiem obeznanym w swiecie

Brawo
Zgłoś
Konto usunięte 2014-05-01, 12:44
Przestańcie już pisać o Bęgowskim, bo to go, jako obiekt lewicowych zamiłowań, raczej umacnia na stołku. Jeśli każdy miałby go w dupie, to prawdopodobnie straciłby pracę po prostu jako słaby polityk.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-05-01, 13:01 6
Demodeus napisał/a:

Przestańcie już pisać o Bęgowskim, bo to go, jako obiekt lewicowych zamiłowań, raczej umacnia na stołku. Jeśli każdy miałby go w dupie, to prawdopodobnie straciłby pracę po prostu jako słaby polityk.

wolę pisać o Bęgowskim niż mieć go w dupie, ale co kto lubi
Zgłoś
Konto usunięte 2014-05-01, 13:19
Yyyy... On nie obciął sobie jaj. Jest tylko starym obleśnym zwyrodnialcem... No i starym obleśnym komunistą.
Zgłoś
BrainSeeker 2014-05-01, 14:10
xxSekiPlxx napisał/a:

Yyyy... On nie obciął sobie jaj. Jest tylko starym obleśnym zwyrodnialcem... No i starym obleśnym komunistą.

Ja nie myślę czy nazywanie go teraz komunistą jest właściwe, pomyśl sobie jak długo trwałaby jego kariera za komuny... trafiłby na jakieś łagry czy ki c🤬j i by skończył gwiazdorzyć.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-05-01, 14:56
to moje pierwsze piwo
Zgłoś