Jaki jest szczyt poświęcenia ?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Obciąć sobie jaja aby dostać się do Sejmu.
PS: Pozdrawiam Pana Krzysztofa
Znam jeszcze większy. Wmawiać 4 lata Polakom, że Putin zabił Lecha Kaczyńskiego, po to, żeby zostać zastępcą jego p🤬lniętego brata, szefa partii, która właśnie przez te pierdoły po raz kolejny ujebie wybory...
Konto usunięte
2014-05-01, 10:09
A skąd wiesz że na pewno obciął sobie jaja? Macałeś? No to gratuluję....
Ajj.. już się znalazło kilku, których dupa piecze. Co do smoleńska to wg mnie zamachu nie było ale jest oczywiste, że było setki nieprawidłowości i niewyjaśnionych wątków. Na miejscu rodzin ofiar tej katastrofy też bym chciał wszystko wyjaśnić i nie dziwie się, że ciągle wałkują ten temat.
Konto usunięte
2014-05-01, 12:33
stary zapomniany komuch coś musiał zrobić żeby wrócić do gry, a że pedalstwo jest teraz modne...
Konto usunięte
2014-05-01, 12:36
zakart napisał/a:
Znam jeszcze większy. Wmawiać 4 lata Polakom, że Putin zabił Lecha Kaczyńskiego, po to, żeby zostać zastępcą jego p🤬lniętego brata, szefa partii, która właśnie przez te pierdoły po raz kolejny ujebie wybory...
widać ze jesteś człowiekiem obeznanym w swiecie
Brawo
Konto usunięte
2014-05-01, 12:44
Przestańcie już pisać o Bęgowskim, bo to go, jako obiekt lewicowych zamiłowań, raczej umacnia na stołku. Jeśli każdy miałby go w dupie, to prawdopodobnie straciłby pracę po prostu jako słaby polityk.
Konto usunięte
2014-05-01, 13:01
Demodeus napisał/a:
Przestańcie już pisać o Bęgowskim, bo to go, jako obiekt lewicowych zamiłowań, raczej umacnia na stołku. Jeśli każdy miałby go w dupie, to prawdopodobnie straciłby pracę po prostu jako słaby polityk.
wolę pisać o Bęgowskim niż mieć go w dupie, ale co kto lubi
Konto usunięte
2014-05-01, 13:19
Yyyy... On nie obciął sobie jaj. Jest tylko starym obleśnym zwyrodnialcem... No i starym obleśnym komunistą.
xxSekiPlxx napisał/a:
Yyyy... On nie obciął sobie jaj. Jest tylko starym obleśnym zwyrodnialcem... No i starym obleśnym komunistą.
Ja nie myślę czy nazywanie go teraz komunistą jest właściwe, pomyśl sobie jak długo trwałaby jego kariera za komuny... trafiłby na jakieś łagry czy ki c🤬j i by skończył gwiazdorzyć.
Konto usunięte
2014-05-01, 14:56
to moje pierwsze piwo