On ją potem pocałuje, czy nie? Czy będzie to całowanie się z własną dupą?
Swoją drogą, to on ją trzyma tylko dla r🤬aczki, bo głupia jak but, numer wałkowany niezliczoną ilość razy przez ostatnie dwie dekady...
Swoją drogą, to on ją trzyma tylko dla r🤬aczki, bo głupia jak but, numer wałkowany niezliczoną ilość razy przez ostatnie dwie dekady...
petru23 napisał/a:
i się głupia pinda jeszcze cieszy...
A czego wymagasz od dzisiejszych wyzwolonych kurewek ? Szacunku do siebie samej ?
Ale k🤬a śmieszne. Koledzy pedały w tle ze śmiechu penie się posrali.
Szkoda, że to nie laska ściągneła majteczki i pokazała swoją dupcię, tylko jakiś c🤬jek.
LuzaQ napisał/a:
Fajna dupa, szkoda że sie zesralem
Postawił by kasztana na jej ryju, co nie?
BigBertha napisał/a:
Postawił by kasztana na jej ryju, co nie?
Nie oglądałeś Pankracego to wyp🤬alaj na górę!
iseeyou36 napisał/a:
Nie oglądałeś Pankracego to wyp🤬alaj na górę!
Morda psie. Pytał się ciebie łajzo ktoś kiedyś o coś?!
Rebeliant napisał/a:
On ją potem pocałuje, czy nie? Czy będzie to całowanie się z własną dupą?
Z własną dupą do kwadratu.
Zdziwię Cię, bo ja jakoś nie trafiłem na takie coś w internetach. Podobne rzeczy to tylko na sadolu widzę, jak Halman zaczyna swój rytuał pucowania i wrzuca.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Noside napisał/a:
Z własną dupą do kwadratu.
Zdziwię Cię, bo ja jakoś nie trafiłem na takie coś w internetach. Podobne rzeczy to tylko na sadolu widzę, jak Halman zaczyna swój rytuał pucowania i wrzuca.
Numer dosyć stary, tutaj rozwinięty o opcję "gołą dupą w twarz", ale znajdzie się kilka filmików i z tym wariantem, coś z budowy, coś z szatni i pewnie tysiące nieopublikowane, bo numer ma długą brodę.