Jak w tytule.
W juesej można kupić specjalne przejściówki, umożliwiające montaż w/w filtra na broni.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do cal 22 o którym mówi to można sobie darować.
żmij
2023-07-29, 21:54
Kriski napisał/a:
Do cal 22 o którym mówi to można sobie darować.
no nie wiem..... tu technologicznie tak mało rzeczy się składa w jakąś logiczną całość, że stwierdzam.. jebie fejkiem na kilometr
żmij
2023-07-29, 22:16
Hexe78 napisał/a:
no nie wiem..... tu technologicznie tak mało rzeczy się składa w jakąś logiczną całość, że stwierdzam.. jebie fejkiem na kilometr
Możesz sprecyzować tę "nieskładnię technologiczną"?
Jaki tam jest burdel na tym strzelaniu. Dziwne, że żaden makdonald nie postrzelił innego burgerkinga.
Będzie działać, bo w tłumiku do broni liczy się jego pojemność wewnętrzna , im większa tym lepiej . Tylko jak to wygląda i jak z takiej broni celować nie stosując jakiś długich na kilometr montaży do optyki, o mechanicznych można zapomnieć .
Mój na wodę jest głośniejszy przyznam.
jako ciekawostkę powiem , że ta przejściówka umożliwiająca nakręcenie takiego tłumika na lufę podlega regulacjom jak same gotowe tłumiki. A poza tym co to gówno tu robi?
Temat jest starszy niż większość sadoli, żadne odkrycie.