@up
jestem tego samego zdania, napisałem wcześniej komentarzm ale został usunięty, taką wolność słowa mamy
jestem tego samego zdania, napisałem wcześniej komentarzm ale został usunięty, taką wolność słowa mamy

Otrzymałeś w prywatnej wiadomości powód usunięcia komentarza. Następnym razem pisz normalnie, to nikt Ci nie usunie.
podpis użytkownika
Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soulYou need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
Czyli Andrzej Gołota już nie jest rekordzistą?

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
@doopa ten portal to własność prywatna, mogą sobie tu usuwać co sobie chcą. Idź komuchu dyktować warunki komuś kogo to obchodzi.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
@up komuchu, ahahah. chociaż dyktat wył by dobry, przynajmniej porządek by zrobił z takimi lewakami jak ty i z resztą cebuli w kubotach i skarpetkach, za których trzeba się wstydzić na cały świat
Niestety lewa ręka nie tylko zadaje ciosy ale przede wszystkim broni... jesli jest opuszczona i nie zdazy wrocic , efekty jak na filmiku!
podpis użytkownika
ale malutki hihihi :*:*
Noemi1998 napisał/a:
Niestety lewa ręka nie tylko zadaje ciosy ale przede wszystkim broni... jesli jest opuszczona i nie zdazy wrocic , efekty jak na filmiku!
Oj widzę że "zupa była za słona" parę razy co?

Ponad 3 minuty p🤬lenia dla 2 sekund filmu? fakt ekspresowy odcinek.
podpis użytkownika
Bo facet to musi mieć wał a nie jakieś tam przeguby...