Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

Zarejestrowałem się tutaj po to aby wrzucić ten filmik. Jeden malutki gest, ale może tyle zrobić. Akcja odbyła się już w kilkunastu krajach, również w Polsce. Dużo filmików z tej akcji/kampanii znajduje się na Youtube.

Tekst jest od autora tego pomysłu:
(tłumaczony przez mnie przy pomocy Tłumacza Google )

Czasami przytulenie jest wszystkim, czego potrzebujemy. Free Hugs to opowieść o prawdziwym, lecz kontrowersyjnym życiu Juana Manna, człowieka, którego jedynym zadaniem było dotrzeć i przytulić nieznajomego, aby wywołać uśmiech na jego twarzy.

W dobie społecznego odłączenia większości z nas brakuje tak prostego ludzkiego dotyku od drugiej osoby. Skutki Free Hugs Campaign są odczuwalne na całym świecie.

Kiedy ten prosty gest życzliwości i nadziei rozszedł się po mieście, Free Hugs Campaign została zabroniona przez policję i urzędników. Gdyby wtedy świadkiem tego był prawdziwy duch człowieczeństwa, gdyby ludzie zebrali się w coś co można określić tylko jako coś inspirującego.

W duchu Free Hugs Campaign podaj ten film znajomemu i przytul nieznajomego! Po wszystkim, możesz wiele zmienić.
Powodem zabronienia tej akcji był strach innych ludzi. Ale teraz już wszystko w porządku. Przed rozpoczęciem akcji Free Hugs Campaign, upewnij się by sprawdzić lokalne przepisy.

-------------------------------------------------

Odpowiedź na ten film wideo była przytłaczająca i dotykająca. Uściski dla każdego z was, którzy wysłali mi wiadomość. Przyszło tysiące e-maili z całego świata od osób chcących uczestniczyć w Free Hugs Campaign i prosząc o zgodę. Nie trzeba pozwolenia. To jest ruch ludzi, to jest * Twój* ruch. Z niczym, oprócz gołych rąk można wiele zmienić.

Jeśli chcesz zobaczyć oficjalne podziękowanie Juana Manna to wpisz w youtube "Free Hugs Campaign continued....".

Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej o tej akcji, wejdź na
http://www.freehugscampaign.org.

Wiem że nawet na sadistic.pl jest dużo ludzi którzy zobaczą jaka fajna jest ta akcja. Może niektórych to zainspiruje.

podpis użytkownika

"Nigdy Nie Przestawaj Się Uśmiechać , Nawet Jeśli Jesteś Smutny , Ponieważ Nigdy Nie Wiesz , Kto Może Się Zakochać w Twoim Uśmiechu"

"Czasami najmniejsze rzeczy mogą mieć największe skutki"
Zgłoś
wysokogatunkowy 2012-05-10, 22:42 5
Trzeba być prawdziwym sadystą, żeby zmuszać sadystę do przytulania
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-10, 22:50 9
wyżej mamy prosty poradnik "jak stracić portfel,telefon"
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-05-10, 22:56 91
Szczerze Gówno Mnie ruszył Twój filmik.
Daremny koleś z kartką papieru.

Jedyna słuszna kampania ,która ruszyła serca u skamieniałych sk🤬ysynów jest przedstawiona na tym filmiku.

podpis użytkownika

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
KieldW 2012-05-11, 10:22 2
Mr.Drwalu, filmik spoko ale tu robotę przede wszystkim robi muza Band of Horses

podpis użytkownika

Z prawdą jest jak z DUPĄ... każdy ma swoją.
Zgłoś
Skora2 2012-05-11, 10:38 2
@2UP
Nie jestem typowym sadolem, wydaje mi się, że po prostu chłodniejszym człowiekiem, nie okazuje swoich emocji, uczuć wszystkim, ale przy tej reklamie mam w dupie czy ktoś stoi obok mnie czy jestem sam w pokoju, rozklejam się i zwyczajnie zaczynam lekko płakać...
Zgłoś
vajron 2012-05-11, 18:59 5
@up masz błąd w profilu bo jest napisane, że jesteś mężczyzną. Musisz zmienić.
Zgłoś
wieczo11 2012-05-11, 20:29
Mr.Drwalu:
po pierwsze zgadzam sie z tym co napisal kieldW.
po drugie tak "kampania" o ile mozna ja tak nazwac, ktora wrzuciles to nie wiem czy ktos jeszcze cos takiego zrobil, czy tylko jeden taki wypad był. Zobacz sobie na stronie freehugscampaign.org/ ile ludzi, ba, krajow sie do tego przyczynilo i jak sie to rozeszlo. Zaobacz sobie na Youtube ile jest powrzucanych filmików o tej akcji. Z calego swiata.
po trzecie to wlasnie ten filmik wczoraj zobaczylem na sadisticu. Specjalnie sie zarejstrowalem aby wrzucic filmik o tej kampanii Free Hugs.

Tyle w temacie. Dziękuje za uwage.

podpis użytkownika

"Nigdy Nie Przestawaj Się Uśmiechać , Nawet Jeśli Jesteś Smutny , Ponieważ Nigdy Nie Wiesz , Kto Może Się Zakochać w Twoim Uśmiechu"

Zgłoś
DinAlt 2012-05-12, 2:14
Tiaaa, pluszaka latwiej przytulic, tez mi wyzwanie...
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-05-12, 10:51 1
wieczo11 napisał/a:

Mr.Drwalu:
po pierwsze zgadzam sie z tym co napisal kieldW.
po drugie tak "kampania" o ile mozna ja tak nazwac, ktora wrzuciles to nie wiem czy ktos jeszcze...............Tyle w temacie. Dziękuje za uwage.

Oż!
Czy ty chcesz leczyć świat za pomocą przytulania?
Ktoś Ty k🤬a? Cpt.FreeHugs?
K🤬a polacy mają więcej problemów, jak okraść bezdomnego, podj🤬 kolegę w pracy, oszukać skarbówkę, zabić psa sąsiada, j🤬 do 67r życia, płacić sk🤬iałe podatki z kosmosu, tolerować Rosję, klaskać na widok Premiera Donalda Tuska itp itd....

podpis użytkownika

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
wieczo11 2012-05-12, 12:46
nie, po prostu chodzi mi o to, ze ta akcja ktora ty wrzuciles nie rozprzestrzenila sie tak poswiecie tak jak ta ktora ja wrzucilem

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-12, 15:34 7
Aż mi się przypomniało coś podobnego w związku z "free hugs"

Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-12, 22:36 1
przyjemny filmik bardzo mi się podoba hehe nie wiem co sobie wyobrażacie mając konto na sadistic ale radze zejść na ziemie spojrzeć w lustro i... tak jesteście małymi gówienkami a nie k🤬a sadystami dziękuje za uwage ;] przepraszam za przykrą prawde jak chcecie moge was przytulić.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-12, 22:36 1
Kilka domów ode mnie mieszka zajebista świnia. Wiecie, duży cyc, blondi, fajna pupcia...
Jutro zap🤬lę sobie baner 8 metrów na 4 z napisem "Free cośtam", stanę pod jej chatą i może się do niej poprzytulam A jak dobrze pójdzie z tym przytulaniem to może się uda to dam jej po gaciach
Zgłoś
zygi2 2012-05-12, 22:37
gówno a nie darmowe przytulanie. jedynym człowiekiem który potrzebował przytulania to ten kolo z kartką papieru. później wrzucił filmik na swoje konto na tjubie. a za każde wejście na jego filmik wpadają mu centy / dolce ( z wyświetlanych reklam ). a może alkohol wypłukał resztki uczuć i ludzkich odruchów z mojego na wskroś polskiego organizmu... k🤬a, idę spać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie