👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

gozdek napisał/a:
wszystko spoko, tyle gdyby nie unia to Polska dalej by była 3 światem, to ona w nas wpompowała ogromne pieniądze, dała ludziom dotacje, państwo by tego nam nie dało.. Dzięki temu możemy handlować z zachodem bez przeszkód i jeździć do pracy gdzie nam się podoba. I niech na unie nie narzekają osoby które są za granicą teraz.
i co myślisz że unia tą kase daje za nic ? to sie grubo mylisz . Wprowadzaja swoje zakazy , dyrektywy przez co tracimy wiecej niz ta zlodziejska unia nam daje

W Polsce sprawdza się niestety przysłowie Rzymian: dziel i rzadź. Według mnie by coś się zmieniło na lepsze, najpierw ludzie musza przestać pluć jadem jeden na drugiego, później można myśleć o rewolucjii.

Zamiast to ciągle narzekać na nasz piękny kraj, na to jakich mamy baranów na wiejskiej w warszawie (których samych wybraliśmy). Zróbmy coś z tym. Stwórzmy Ruch Patriotyczny,nie chodzi mi odrazu o jakąś młodzieżówkę, tylko o grupe ludzi którzy mają pomysły, wiedzę i przede wszystkim chęci by coś naprawić w naszym pięknym kraju. Rząd jest dla obywateli nie na odwrót.
A co do filmu to piwko
pozdro
A co do filmu to piwko

"Dotacje dla przedsiębiorców polskich demoralizują ich i oduczają walki konkurencyjnej: jeśli 100.000 przedsiębiorców zaczyna działalność i 60.000 zbankrutuje, to będziemy mieć 40.000 znakomitych, wyselekcjonowanych przedsiębiorców oraz 60.000 ludzi mających już doświadczenie w tym, czego trzeba unikać. Jeśli przy pomocy dotacji sprawimy, że nie zbankrutuje nikt, to będziemy mieli 100.000 nie przedsiębiorców, a zebrakow, nauczonych liczyć nie na siebie, lecz na pomoc państwa".
JKM
JKM

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie