Lewackie wycieruchy zawsze znajdą powód by zaistnieć ...równie dobrze mogli sami się tam wyłożyć....takie samo gnojowisko jak cała lewa strona...
sberek38 napisał/a:
Ten co wbija tę tablicę z napisem, to stary prowokator, znany od wielu lat m.in aktywista KOD, jedyny stały mieszkaniec miasteczka KOD ,bierze udział w pierwszym rzędzie, w każdym proteście.
PytaPL zrobiła kiedyś o nim dokumencik bardzo często przewijał się w relacjach z różnych protestów. Opłacany prowokator służb
"Gdzie jest krzyż?!" To przecież ten z🤬b.
Patton:
"...„Problem w zrozumieniu Rosjanina jest taki, że nie bierzemy pod uwagę faktu że on nie jest Europejczykiem, ale Azjatą i dlatego myśli pokrętnie. My nie możemy zrozumieć Rosjanina bardziej niż Chińczyka czy Japończyka i od kiedy mam z nimi do czynienia, nie miałem żadnego szczególnego pożądania zrozumienia ich poza obliczeniami jak dużo ołowiu lub stali trzeba zużyć, aby ich zabić. W dodatku, poza innymi cechami charakterystycznymi dla Azjatów, Rosjanie nie mają szacunku dla ludzkiego życia i są sukinsynami, barbarzyńcami i pijakami”
vladpalovnick napisał/a:
Kolega zadał nieprecyzyjne pytanie. Miało być kilka powodów żeby nie nienawidzić współczesnej rosji (specjalnie z małej)
W końcu ktoś załapał o co chodzi
Ja bym to uściślił do kilku powodów żeby nie nienawidzić putina (specjalnie z małej) i jego mafii.
Na wcześniejsze wysrywy nie ma sensu odpowiadać bo autorzy nie załapali wątku