Za dużo TVN'u oglądacie chłopaczki. Poczytajcie chociaż sobie o sukcesach gospodarczych tego człowieka, wszyscy p🤬lą jaki to on zły, ale poparcie społeczeństwa jakoś ma. Rosjanie sami mówią, że żyje im się lepiej i taka jest prawda wy ograniczone do przyjmowania papki medialnej debile.
Wskaż mi dyktaturę z ostatnich 100 lat która była "dobra".
Podliczmy więc:
Kadaffi- zarżnęli go ziomale.
Asad- faktycznie stabilna sytuacja![]()
Chile z Pinochetem- przeszłość
II RP- padła i tyle
Lichtenstein- liczba ludności taka, że nie było by nawet komu rewolucji robić, osiedle na którym mieszkałęm swego czasu miało więcej więc przykład z c🤬y.
Oczywiście król może być głupi, tylko w przypadku monarchii krajem rządzi wtedy jeden debil, a nie 460, którzy pchają wózek w przeciwne strony
Pierwszy byś trafił do gazu w takim poglądami.
Trzeba być kompletnym idiotą, żeby tęsknić za jakąkolwiek dyktaturą.
A co do rządów Putina, to mając tyle gazu, ropy, diamentów i złota, to nawet Donald był by dobrym premierem.
Bo gospodarka jak kulała, tak kuleje dalej.
Kadaffi taki wspaniały, że właśni ziomkowie go zaj🤬i?
Umiłowany przywódca normalnie.
Dyktatury upadają. Wszystkie po prostu, być może jak "następca" będzie gorszy. Natomiast nie kojarzę żadnej nowożytnej demokracji która przekształciła się w dyktaturę. Odwrotnie- tak.
Aaa, Amerykanie zarżnęli Kaddafiego
bo wolał z Chinami
. Znaczy- wchodzimy w teorie spiskowe i światową dominację Ż🤬dów? To ja z tego bajkopociągu wysiadam, przykro mi
.
Asad rządzi jak każdy inny kacyk w tamtym kawałku świata, też go rodacy niebawem zajebią albo spieprzy za granicę. Rodacy to pewnie ten "wdzięczny lud".
Jest to argument. Dowodzi po prostu, że żadna dyktatura nie jest trwała. Marszałek się skasztanił, przypadkiem wygrał wojenkę polsko-bolszewicką (i to nie do końca on tzn na pewno nie sam) ale o tym jaki burdel w kraju panował i o tym jak zdobył władzę to jakoś mniej się mówi. No i ostatecznie to po owocach ich poznacie
.