Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
repowski 2014-02-19, 10:21 4
Zgłoś
xaus 2014-02-19, 12:42 1
to nie rządy głąbie to dyktatura gimbusie
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-19, 12:52 1
"dobre rządy" hahahaha
Zgłoś
Wittia 2014-02-19, 12:56 1
Co on potrafi robić? Człowieku, w jakim ty świecie żyjesz...?
Zgłoś
MrGizzy 2014-02-19, 12:58 2
hahhaha k🤬a jaki gimbus. Tiaaa czym rządzić? Łagrami, karami, pałą? Pff j🤬 takie rządy. Takie rządy się obala a nie toleruje.
Zgłoś
CopRobo 2014-02-19, 13:04 163
Za dużo TVN'u oglądacie chłopaczki. Poczytajcie chociaż sobie o sukcesach gospodarczych tego człowieka, wszyscy p🤬lą jaki to on zły, ale poparcie społeczeństwa jakoś ma. Rosjanie sami mówią, że żyje im się lepiej i taka jest prawda wy ograniczone do przyjmowania papki medialnej debile.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-19, 13:06 9
Za Waldka zawsze piwo!

Zgłoś
Wittia 2014-02-19, 13:17 6
CopRobo, jak bardzo nie wiesz o czym ty piszesz.... To ty sobie poczytaj o każdym aspekcie jego rządzenia itp. A nie, jakaś pi*da ci oczy przykryła. Zatęskniłbyś za Polską nie raz, gdyby Cię na Ruś wysłali.
Zgłoś
MadFollower 2014-02-19, 13:29 8
Do wszystkich zj🤬ych użytkowników sadola, którzy się tutaj wypowiadali na mój temat nazywając mnie "gimbusem": Bolec wam w dupę, idźcie się pouczyć niedorozwoje. Dyktatura jest formą sprawowania rządów, a więc rządzenia.

A sam Putin jest ostrym sk🤬ielem, ale rządzi twardą ręką, ot co miałem na myśli.
Zgłoś
Vilibert 2014-02-19, 13:32 49
CopRobo napisał/a:

Za dużo TVN'u oglądacie chłopaczki. Poczytajcie chociaż sobie o sukcesach gospodarczych tego człowieka, wszyscy p🤬lą jaki to on zły, ale poparcie społeczeństwa jakoś ma. Rosjanie sami mówią, że żyje im się lepiej i taka jest prawda wy ograniczone do przyjmowania papki medialnej debile.

Specjalnie się zalogowałem, żeby dać piwo. Powtórzę to co wielu już pisało - Polsce potrzebny taki człowiek. Wziąłby za mordy głupich lewaków, zrobiłby porządek z mediami - myślę, że więcej mówiły by o tym co ważne nie pierdo*** takie głupoty jak o matce madzi czy trynkiewiczu. I na pewno nie pozwoliłby robić z Polski pośmiewiska.
W Rosji wiedzą, co to patriotyzm i nie ulegają chorym lewackim naukom zachodu. Trzymają się razem miedzy innymi dzięki niemu i świadomości narodowej, a nam bardzo tego brakuje.
Zgłoś
vass 2014-02-19, 13:55 7
Vilibert napisał/a:

Specjalnie się zalogowałem, żeby dać piwo. Powtórzę to co wielu już pisało - Polsce potrzebny taki człowiek. Wziąłby za mordy głupich lewaków, zrobiłby porządek z mediami - myślę, że więcej mówiły by o tym co ważne nie pierdo*** takie głupoty jak o matce madzi czy trynkiewiczu. I na pewno nie pozwoliłby robić z Polski pośmiewiska.
W Rosji wiedzą, co to patriotyzm i nie ulegają chorym lewackim naukom zachodu. Trzymają się razem miedzy innymi dzięki niemu i świadomości narodowej, a nam bardzo tego brakuje.

Pierwszy byś trafił do gazu w takim poglądami.
Trzeba być kompletnym idiotą, żeby tęsknić za jakąkolwiek dyktaturą.
A co do rządów Putina, to mając tyle gazu, ropy, diamentów i złota, to nawet Donald był by dobrym premierem.
Bo gospodarka jak kulała, tak kuleje dalej.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-19, 14:05 20
przypominam, rosja ma prawnie wymog 50% bankow rosyjskich na rynku krajowy, podatek liniowy( placi kazdy dokladnie tern sam % dochodu a nie jak w polsce im bogatszy tym wiecej), zakazal homo-propagandy, obrotu dolarem hamburgerow, przegonil flote usa z morza srodziemnego oraz zapobiegl interwencji w syrii. Dla nas: powiedzial ze ukraina to sztuczny kraj z ziem miedzy innymi rosyjskimi oraz polskich. Pomijam fakt ich dlug publiczny jest mniejszy kilkakrotnie niz usa. Zly, dyktator... Car Rosji c: Tam jak sie nie robi problemow wladzy to respektuja twoje prawa.
Zgłoś
CNN 2014-02-19, 14:10 9
przyrównując Putina do poprzedniego władcy (Jelcyn) upadłej po rozpadzie radzieckim Rosji no to rządzi całkiem sensownie, ale tu większość przecież nie umie obiektywnie, bądź też z innych perspektyw oceniać prowadzenie państwa, bo przecież tzw. historyczny ból dupy nie pozwala. Ja osobiście bym wolał sensownego dyktatora niż liczyć się ze zdaniem każdego głąba w kraju. U nas to nawet obojniak w rządzie ma posadę, chaos totalny. Putin mimo że ma sporo za uszami i tak więcej zrobił dla narodu niż jakikolwiek inny władca w tej dekadzie.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-19, 14:23
Dyktator sryktator. Przypominam jak odbywa się wybór głowy państwa w Rosji.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie