Chyba im się spodobało, bo wszyscy zaczęli klaskać
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Pewnie nuciła w głowie tę piosenkę co tamta muzułmanka w innym temacie
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Miała wibrator w cipce, bo lubi dochodzić w pracy.
Wibrator wibracjami wywołał falę energetyczną po ciele, która doszła do słuchawki w uchu (prezenterzy takie noszą, żeby wiedzieć co mówić). Ta słuchawka też wytwarzała falę energetyczną o mniejszym ładunku. Gdy te dwie fale sie zeszły, to prezenterkę jebło jak Ślązaka powietrzem nad morzem.
Tak było.
Wibrator wibracjami wywołał falę energetyczną po ciele, która doszła do słuchawki w uchu (prezenterzy takie noszą, żeby wiedzieć co mówić). Ta słuchawka też wytwarzała falę energetyczną o mniejszym ładunku. Gdy te dwie fale sie zeszły, to prezenterkę jebło jak Ślązaka powietrzem nad morzem.
Tak było.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
pkh napisał/a:
0:08 widać majtki
![]()
![]()
![]()
Zupełnie nie dobrane kolorystycznie do reszty stroju.
htp napisał/a:
Zupełnie nie dobrane kolorystycznie do reszty stroju.
Od matury je nosi i teraz to są nanomajtki.
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
HAL9000/2 napisał/a:
korea północna?
Nie wiem, ale jeśli tak to pewnie zdechła z głodu

z tego co zrozumiałem, oświadczył jej się na wizji, a ona nie wytrzymała cisnienia, i zmedlła