Taka oto reklama wpadła mi w oko.
Po tagach szukałem, nie znalazłem. Nie pozdrawiam.
Po tagach szukałem, nie znalazłem. Nie pozdrawiam
podpis użytkownika
"jak chcesz mieć dobrze, to kieruj się tylko swoim interesem i r🤬aj innych w dupe ile wlezie póki się nie wk🤬ią." ~browarmanek
Rozumiem, że internet na urodziny dostałes?
Cytat:
Rozumiem, że internet na urodziny dostałes?
Internet to tam c🤬j... Ta reklama w telewizji leciała około 10 lat temu.
S................n
2015-05-05, 23:25
moonelq napisał/a:
Po tagach szukałem, nie znalazłem.
Pierwsze kłamstwo wymusza automatycznie drugie. Nie mogłeś znaleźć bo nie szukałeś.
Tłumaczyć się nie będę, wybiórczo przeglądałem youtube i mi ta reklama w oko wpadła tak przypadkiem, nie nie dostałem na urodziny internetu i też 10 lat temu nie widziałem tego w telewizji.. A może i widziałem ale miałem wtedy ledwie 12 lat, to co mnie to obchodziło?
podpis użytkownika
"jak chcesz mieć dobrze, to kieruj się tylko swoim interesem i r🤬aj innych w dupe ile wlezie póki się nie wk🤬ią." ~browarmanek
144p to nawet nie podchodzi pod standard " kalkulatorem nagrywane"
Szeryfian napisał/a:
Pierwsze kłamstwo wymusza automatycznie drugie. Nie mogłeś znaleźć bo nie szukałeś.
Nawet jak mówi prawdę, to ja się nie dziwię, że nie znalazł...
P................M
2015-05-05, 23:43
J🤬y p🤬lony śmierdzący bachor!!! Ja bym mu najpierw c🤬ja do mordy wsadził, a później zaj🤬!!!
W.................
2015-05-06, 2:55
Przekopałem po przeróżnych tagach, hasłach, nawet metodą site:sadistic.pl i nie znalazłem. A pamiętam nawet mniej więcej, jak się toczyła dyskusja. Ktoś rzucił, że ten filmik powinno się rozpowszechniać zamiast materiałów antykoncepcyjnych... ktoś inny dodał, że właśnie taki jest efekt bezstresowego wychowania, poniżej zaczęły się pojawiać opowieści z życia wzięte...
e................m
2015-05-06, 9:01
ktoś chyba wyszedł za dobre sprawowanie po pietnastu latach..
r................4
2015-05-06, 10:12
do wychowania potrzebna była Katawrzyna W. i Trynkiewicz
Kiedy wiele lat temu oglądałem tą reklamę śmiałem się.
Teraz gdy mam dzieciara... żałuję że nie zrozumiałem w pełni przekazu tego edukacyjnego filmu.
K🤬a, dziesiąte okrążenie.