Jak się mają przepisy do próby zatrzymania przez nieumundurowanego policjanta ( lub w niekompletnym mundurze, bez lizaka, latarki ), gdy mamy podejrzenie że nie jest policjantem ?
podpis użytkownika
:oneko:
kokos_123 napisał/a:
Jak się mają przepisy do próby zatrzymania przez nieumundurowanego policjanta ( lub w niekompletnym mundurze, bez lizaka, latarki ), gdy mamy podejrzenie że nie jest policjantem ?
Nie zatrzymujesz się i jedziesz na najbliższa komendę.
kokos_123 napisał/a:
W terenie niezabudowanym nie masz obowiązku się zatrzymać w takiej sytuacji. W terenie zabudowanym... Niezatrzymanie się jest tylko wykroczeniem więc...
podpis użytkownika
Fuck Her Right in the Pussy.
Dziwią mnie ludzie zatrzymujący się w takiej sytuacji. Wyskakuje ci jakiś frajer i macha c🤬jwieczym żądając zjazdu i zatrzymania.
P🤬lę takiego c🤬la co mi wyskakuje z damą caro. Jadę Asem pik i mam go w dupie.
Równie dobrze może ci wyskoczyć k🤬a jakiś bandzior chcący ciebie skroić z auta.
P🤬duś łamie przepisy i wyprzedza na przejściu a potem zatrzymuje ruch.
A taka odznakę to ja sobie w sklepie z zabawkami mogę kupić.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
P🤬lę takiego c🤬la co mi wyskakuje z damą caro. Jadę Asem pik i mam go w dupie.
Równie dobrze może ci wyskoczyć k🤬a jakiś bandzior chcący ciebie skroić z auta.
P🤬duś łamie przepisy i wyprzedza na przejściu a potem zatrzymuje ruch.
A taka odznakę to ja sobie w sklepie z zabawkami mogę kupić.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Za Szczecin piwko
Moje miasto pełne cyganów, perfumiki dywany i tarabany

Normalny policjant, nie jest pewien, to chce wyjaśnić. Wylegitymował się.
tranzystor napisał/a:
Normalny policjant, nie jest pewien, to chce wyjaśnić. Wylegitymował się.
Niestety, ten pałkarz nie chce niczego wyjaśniać, tylko chciał się dop🤬lić. Gdyby był na służbie, to byłaby to jego robota, a tak zagrał cwaniaka. Ot dla mnie taka różnica.
podpis użytkownika
Vivere militare est
Stworzenie zagrożenia, wyprzedzanie przed przejściem i zatrzymanie na samym przejściu dla pieszych tylko dlatego że jegomość nie był czegoś pewien. Jeżeli chciał coś wyjaśnić to trzeba było wybrać dogodny moment i spokojnie wysiąść, pokazać z bliska blachę, przedstawić się i powiedzieć o co chodzi. Tym bardziej że jechał prywatnym samochodem a nie oznaczonym radiowozem.
Patrzie jaki dobrobyt. Policjant i Atu Pluem się wozi.
To już samo przez się winno być podejrzane.
To już samo przez się winno być podejrzane.
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławik
mam nadzieję, że nagranie trafi do odpowiedniego działu w KG i (jeśli to naprawdę tylko nadgorliwy policjant) potraktują jego zachowanie adekwatnie do winy. k🤬a szeryf, a nie zna swojego miasta? z miejsca telefonuję na policję i gościa sprawdzam, wcześniej blokując mu możliwość ucieczki tym poldkiem. dla mnie kretyn próbował wymusić łapówkę za złamanie przepisów, którego nie było. brawo dla pana kierowcy, za zgaszenie dziada:
- wydaje mi się... (...)
- ma pan rację, wydaje się panu...
tej mendy bym do auta nie wpuścił, bo mi wszy na fotelu zostawi. i kazałbym mu dymać na piechotę, żeby sprawdził jak wyglądają pasy w tym miejscu...
- wydaje mi się... (...)
- ma pan rację, wydaje się panu...
tej mendy bym do auta nie wpuścił, bo mi wszy na fotelu zostawi. i kazałbym mu dymać na piechotę, żeby sprawdził jak wyglądają pasy w tym miejscu...
@up, we Włocławku mieli albo nadal mają Poloneza nieoznakowanego.
A ten policjant to albo nie doj🤬y albo ślepy (albo to i to). Kierowca jechał swoim pasem do jazdy na wprost i nie zmieniał kierunku jazdy, czyli żadnego wykroczenia nie popełnił.
A ten policjant to albo nie doj🤬y albo ślepy (albo to i to). Kierowca jechał swoim pasem do jazdy na wprost i nie zmieniał kierunku jazdy, czyli żadnego wykroczenia nie popełnił.