Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
konriixko 2012-11-09, 17:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Eresol 2012-11-09, 17:56 71
Zgłoś
nerfy 2012-11-09, 18:09 6
@up ale jesteś fajny, o boże, wstawiasz gif'a tak oryginalnego, że aż mnie zgięło. Powiem jeszcze raz, Gangnam style, i co zrobisz ? Mogę się już zaczynać bać ? Akurat filmik spoko, bo nie było go wcześniej i dość śmieszny, ale nie, Ty wolisz skrytykować jak 50% sadisticowej hołoty.
Zgłoś
piratv90 2012-11-09, 18:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 18:33 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 18:46
Kolejny pojeb, który wstawia ten durny obrazek ze złym cytatem. Nie dość, że w filmie jest "(...) one more goddamn time", to jeszcze scena pokazana na nim jest z zupełnie innej części filmu. Najpierw obejrzyj film i to po angielsku żeby zrozumieć porządnie, a dopiero potem próbuj szpanować.
Zgłoś
łysa_pała 2012-11-09, 18:57 1
Zgłoś
HAL-9000 2012-11-09, 19:04 2
nerfy napisał/a:

@up ale jesteś fajny, o boże, wstawiasz gif'a tak oryginalnego, że aż mnie zgięło. Powiem jeszcze raz, Gangnam style, i co zrobisz ? Mogę się już zaczynać bać ? Akurat filmik spoko, bo nie było go wcześniej i dość śmieszny, ale nie, Ty wolisz skrytykować jak 50% sadisticowej hołoty.

...A Ty wolisz napinać się jak druga połowa sadisticowej hołoty .
Zgłoś
Butter 2012-11-09, 20:59
powinno się to zarwać tak by wszyscy zgineli albo przynajmniej zostali pogrzebnani żywcem z połamanymi wszystkimi kończynami
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 22:06 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 22:17
nerfy napisał/a:

Nie napinaj się tak, bo Ci coś pęknie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 22:19
Zgłoś
djoshin 2012-11-09, 22:23
Zgłoś
stery_srh 2012-11-09, 22:24 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem