Podlasie, stawiam na Podlasie, widziałem tam podobne rzeczy.
a może Polak na Ukrainie?
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Przecież zwykłe polskie drogi wybudowane przez wizjonera Morawieckiego z dedykacją dla plebsu by się cieszył.
Hahha myślałem że mu dzik zajebie a to on zaj🤬i jak dzik..

support3 napisał/a:
Przecież zwykłe polskie drogi wybudowane przez wizjonera Morawieckiego z dedykacją dla plebsu by się cieszył.
Najważniejsze, że tam gdzie widać i gdzie bywa świta, jest piękny asfalt z ładnie namalowanymi pasami.
Dostosowanie prędkości przy robotach drogowych na najwyższym poziomie. Nie chce osądzać, ale na bank teren był oznakowany, chyba, że zabrakło już takich znaków w tym kraju
podpis użytkownika
Sa momenty, sa chwile, sa ludzie i sa debile
znów niektórzy mają biegunkę, pisać o polityce pod tematem z nią nie związanym
O h🤬j, no ale nic wielkiego się nie stało także i motorek będzie lekko porysowany i motocyklista tylko poobijany
Mietek myślał że Wiesiek postawi znaki,a Wiesiek że Mietek,a był piątek wieczór.
Sołtys asfalt na noc zwija co by nie ukradli.
podpis użytkownika
Gdyby Bóg nie stworzył orgazmu człowiek zaj🤬 by się na śmierć.
edmund napisał/a:
znów niektórzy mają biegunkę, pisać o polityce pod tematem z nią nie związanym
To się fachowo nazywa niedoj🤬ie mózgowe.
No to z innej mańki zapytam: Czemu zwyczajnie nie jechał na długich?
Ja to zawsze w nocy gdzie się da to na długich jadę jeśli nie ma innych pojazdów z przeciwka. Tak po prostu, dla własnego bezpieczeństwa i ewentualnie jakiegoś ciecia co będzie bez odblasku iść.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ja to zawsze w nocy gdzie się da to na długich jadę jeśli nie ma innych pojazdów z przeciwka. Tak po prostu, dla własnego bezpieczeństwa i ewentualnie jakiegoś ciecia co będzie bez odblasku iść.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !