Powinna się jebnąć w głowę zamiast jakiemuś chłopu próbować życie marnować.
Do bigosu ! zamiast siedzieć w kuchni to ona za filmiki się bierze c🤬j wie po co do bigosu !!!
przynajmniej jest szczera...Szuka księcia jedynego wymarzonego....i będzie go szukać do końca życia, zdradzając facetów z którymi będzie trzktując ich jak półśrodki- bo przecież trzeba z kimś być . Nie nie spotkało mnie coś takiego i żadna kobieta nie traktowała mnie jak półśrodek.
k🤬a nie liczac wygladu zew( bo jestem przeciez rudy) to prawie wszystko sie zgadza

dancio1978 napisał/a:
przynajmniej jest szczera...Szuka księcia jedynego wymarzonego....i będzie go szukać do końca życia, zdradzając facetów z którymi będzie trzktując ich jak półśrodki- bo przecież trzeba z kimś być . Nie nie spotkało mnie coś takiego i żadna kobieta nie traktowała mnie jak półśrodek.
Po pierwsze to wyglada conajmniej mało średnio takie 5/10 i to po pijaku, po drugie, takie laski zawsze kończą bzykane przez mężów, innych kobiet

Dostanie taka prezent, przewieziesz lepszym autem, zje troche droższego steka i myśli, że jest fajna, a to zwykła sz....

Ona wiecej k🤬sów miala w gębie niż autosan najechane kilometrów na wolnym biegu
To na bank są jakieś jaja.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów