Szkoda, że to nie trailer filmu.
Szkoda, że tacy ludzie nie robią filmów.
Trailer najnowszej gry studia BioWare - Mass Effect 3, po lepszą jakość odsyłam na yt
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
2 była fantastyczna i wciągająca.. i te wstawki z hakowaniem boooze to było ciekawe.. ciekawe dialogi.. tak.. taak taaak ! trójka na pewno będzie co najmniej równie fantastyczna
konto usunięte
2012-02-21, 0:49
Grałem w 2 i była zajebista.. a wiec trzecią częścią też nie zgardze...
konto usunięte
2012-02-21, 9:27
W 2 pozniej troche te skanowanie planet nudzilo, mogli by zrobic tak jak w pierwszej czesci ladowanie lazikiem na kazdej i przeszukiwanie w ten sposob. Czekam na trzecia czesc, pozdrawiam:)
konto usunięte
2012-02-21, 12:34
Jak będzie DLC ze strzelaniem do poniaków to biorę w ciemno!
konto usunięte
2012-02-21, 13:37
preddy - ja w dwoce bzykalem prawie wszystkie laski - jack, mirande, kelly i tali. smara sie nie dala, jacob tez xD garrus tym bardziej ;D
konto usunięte
2012-02-21, 13:45
Nie grałem w żadną część ze względu na brak odpowiedniego sprzętu ale jak zobaczyłem trailer to ciary mi przeszły po plecach (:
konto usunięte
2012-02-21, 13:55
Jakby ktoś chciał,
muzyka:
Two Steps from Hell - Black Blade
konto usunięte
2012-02-21, 16:00
konto usunięte
2012-02-21, 16:16
Two steps from Hell robi najbardziej zajebistą muzykę pod słońcem - posłuchajcie sobie moving mountains
teken napisał/a:
Szkoda, że to nie trailer filmu.
Jakby malo było kiczowatych produkcji o walce ludzi z pedalskimi ufokami
Rozszerzona wersja trailera z dodanymi kilkoma nowymi scenami i połączona z innymi zwiastunami
Mi jakoś Mass Effect nigdy nie podchodził. Ogólnie nie lubie gier post-akoliptycznych lub takich właśnie w przyszłości/kosmosie typu to czy Halo.