👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeremi325i napisał/a:
Wyjdz kiedys z domu, pojezdzij troche na rowerze to moze zrozumiesz sens.
Nie moge mam kwarantanne 14dni w domu
wojtas09999 napisał/a:
Jaki jest sens kupywania rowuru drozszy niz tysiak ? Nawet jak bym byl bogaty to bym wolal kupic auto drozsze niz rower.
Gdybyś był bogaty to byś przestał kupować cokolwiek tanie

Triathlon w ostatnich latach stał się mocno popularną dyscypliną, mamy nawet rodaka Roberta Karaśa który poprawił o godzinę rekord świata w w potrójnym ironmanie (przepłynął 11,4 kilometra, przejechał na rowerze 540 kilometrów, a na koniec pokonał biegiem jeszcze 126,6 kilometra) który również do niego należy.
Co raz więcej ludzi rusza się sprzed kanapy i idzie uprawiać jakiś sport zamiast palić papierosy i pić piwo przed telewizorem.
Co raz więcej ludzi rusza się sprzed kanapy i idzie uprawiać jakiś sport zamiast palić papierosy i pić piwo przed telewizorem.
jeremi325i napisał/a:
no lubie jak mnie cos smyra po odbycie
wojtas09999 napisał/a:
Jaki jest sens kupywania rowuru drozszy niz tysiak ? Nawet jak bym byl bogaty to bym wolal kupic auto drozsze niz rower.
Nie ma najmniejszego. Za tysiaka jak dobrze poszukasz, spokojnie kupisz fajną używkę. Więcej kasy potrzebujesz dopiero jak masz zamiar po górach jeździć, albo jak chcesz zostać pedało-klażówo-rajtuziarzem
jeremi325i napisał/a:
Na dlugi dystans kazda zbita waga sie liczy, ale jest w uj duzo typa, co maja nadwage i zamiast zrzucam grubasie brzuchy, to kupuja rowery po 30 klockow..
A kupilem sobie bullsa za 2 kloce i koledzy z rowerami po 6-8k zostawali 5 minut w tyle..technika, a nie rower edale

wojtas09999 napisał/a:
Kupowania buraku, i droższego, a nie droższy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie