Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pfefe 2025-02-15, 10:39 4
Niepraktyczne w c🤬j ale za to zmienia wyważenie, zasłania pole widzenia i rozprasza diodami. Idealne dla hamburgera z cukrzycą!
Zgłoś
żmij 2025-02-15, 10:40
pfefe napisał/a:

Niepraktyczne w c🤬j ale za to zmienia wyważenie, zasłania pole widzenia i rozprasza diodami. Idealne dla hamburgera z cukrzycą!

W sumie masz rację, ale...

Czytaj tagi

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
pfefe 2025-02-15, 10:44 2
żmij napisał/a:

W sumie masz rację, ale...
Czytaj tagi

Wystarczy włożyć dłuższy magazynek żeby mieć ten sam efekt. Co ja mówię, lepszy efekt, bo dłuższy magazynek wkłada się tylko raz a to przekombinowane gówno trzeba ładować dwa razy
Zgłoś
żmij 2025-02-15, 11:00
pfefe napisał/a:

Wystarczy włożyć dłuższy magazynek żeby mieć ten sam efekt. Co ja mówię, lepszy efekt, bo dłuższy magazynek wkłada się tylko raz a to przekombinowane gówno trzeba ładować dwa razy

Z magazynkiem jest jak z c🤬jem? Im dłuższy, tym lepiej?

Edit; patrząc na Calico MP 100- może to być trochę złudne.

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
~Velture 2025-02-15, 11:32
pfefe napisał/a:

To jest tak kurewsko przekombinowane, że pierwsze co widzę to możliwość zacinania się. Nie wiem z jakiego materiału jest to coś zrobione ale wygląda na wydrukowane 3D więc pewnie rozp🤬oli się jak plastikowa zabawka.

Jak już to lepiej Magpul D-50 GL9 na 50 sztuk amunicji czy coś podobnego.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
pfefe 2025-02-15, 11:35
żmij napisał/a:

Z magazynkiem jest jak z c🤬jem? Im dłuższy, tym lepiej?

Edit; patrząc na Calico MP 100- może to być trochę złudne.

A nie?
Zgłoś
John-Flopp 2025-02-15, 11:46 2
Velture napisał/a:

To jest tak kurewsko przekombinowane, że pierwsze co widzę to możliwość zacinania się. Nie wiem z jakiego materiału jest to coś zrobione ale wygląda na wydrukowane 3D więc pewnie rozp🤬oli się jak plastikowa zabawka.

Ludzie... To ma być po prostu powiększony magazynek z half life alyx. To nie ma być super użyteczne i ergonomiczne. To ma wyglądać i działać jak z gry i tylko tyle a już się postał tuzin ekspertów od broni.
Zgłoś
żmij 2025-02-15, 12:00
John-Flopp napisał/a:

Ludzie... To ma być po prostu powiększony magazynek z half life alyx. To nie ma być super użyteczne i ergonomiczne. To ma wyglądać i działać jak z gry i tylko tyle a już się postał tuzin ekspertów od broni.

Jest otagowane

[ Dodano 2025-02-15, 12:01 ]
Velture napisał/a:

Tagi czytaj, Lisku drogi

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
FanatiCS 2025-02-15, 12:08 4
Wy na prawdę nie widzicie że to jest wszystko 3d? To nie jest prawdziwe mówiąc inaczej więc równie dobrze mogło to strzelać laserami.
Zgłoś
Prosty 2025-02-15, 12:11 4
Za zrobienie wszystkich idiotow w c🤬ja masz ode mnie piwko
Zgłoś
żmij 2025-02-15, 12:51
FanatiCS napisał/a:

Wy na prawdę nie widzicie że to jest wszystko 3d? To nie jest prawdziwe mówiąc inaczej więc równie dobrze mogło to strzelać laserami.

A pisałem wyraźnie, po pierwszym komentarzu: Czytaj tagi

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Mister_Klex 2025-02-15, 13:30
Nie jest to przypadkiem animacjia słynnego animatora na youtube ,,hyper''?
Zgłoś
żmij 2025-02-15, 14:48
Mister_Klex napisał/a:

Nie jest to przypadkiem animacjia słynnego animatora na youtube ,,hyper''?

Nie wiem, czy przypadkiem, ale tak. To on.

podpis użytkownika

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
pfefe 2025-02-15, 21:00 1
FanatiCS napisał/a:

No jak coś jest c🤬jowe, ale to tylko animacja, to nie można już powiedzieć że jest c🤬jowe? Jakby ktoś Ci pokazał animację samochodu z kwadratowymi kołami to byś już nie uważał że to głupie bo "to tylko animacja"?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie