Walczą bez butów, coś mi to daje do myślenia
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
@oso:
Już był tu na filmach ten ulaniec (ten z ostatniego filmu) który nap🤬lał nadgarstkiem w szczękę i wszystkich nokautował - sprawiedliwości stało się zadość i niedawno sam odpłynął po prawilnym liściu bez wałków
EDIT:
wstawiłem jak ulany oszust dostaje wp🤬l
Już był tu na filmach ten ulaniec (ten z ostatniego filmu) który nap🤬lał nadgarstkiem w szczękę i wszystkich nokautował - sprawiedliwości stało się zadość i niedawno sam odpłynął po prawilnym liściu bez wałków

EDIT:
ProVVe napisał/a:
Grubas jest j🤬ym oszustem... Te filmy juz tu były i widac ze bije dołem dłoni... Na tym filmie od Nei koleś zaj🤬 mu czystego liścia i dosłownie wyp🤬olił drugiemu duszę z ciała (fakt, że ten mógł mieć też szczękę ze szkła nie zmienia faktu o prawidłowym ciosie i sile
wstawiłem jak ulany oszust dostaje wp🤬l

@oso
Grubas jest j🤬ym oszustem... Te filmy juz tu były i widac ze bije dołem dłoni... Na tym filmie od Nei koleś zaj🤬 mu czystego liścia i dosłownie wyp🤬olił drugiemu duszę z ciała
(fakt, że ten mógł mieć też szczękę ze szkła nie zmienia faktu o prawidłowym ciosie i sile
Grubas jest j🤬ym oszustem... Te filmy juz tu były i widac ze bije dołem dłoni... Na tym filmie od Nei koleś zaj🤬 mu czystego liścia i dosłownie wyp🤬olił drugiemu duszę z ciała

podpis użytkownika
Ola gringo
Polacy też się bawią
Zostało trochę poczekać, a i u nas trafią się jakieś Asy

Zostało trochę poczekać, a i u nas trafią się jakieś Asy

Jesień idzie, liście spadywują.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Bo kitajec z biodra odwinął

podpis użytkownika
Rusznikarstwo, lutnictwo, korki z angola
willoo napisał/a:
najbardziej pop🤬lony "sport" na świecie. Dziękuje dobranoc.
Najbardziej naturalny, jaka jest bardziej naturalna rywalizacja od dominacji...
DużyK🤬s napisał/a:
Najbardziej naturalny, jaka jest bardziej naturalna rywalizacja od dominacji...
Przechwalanie się zmyślonym dużym sumem lub, również zmyślonym, dużym c🤬jem.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!