👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@oso:
Już był tu na filmach ten ulaniec (ten z ostatniego filmu) który nap🤬lał nadgarstkiem w szczękę i wszystkich nokautował - sprawiedliwości stało się zadość i niedawno sam odpłynął po prawilnym liściu bez wałków
EDIT:
wstawiłem jak ulany oszust dostaje wp🤬l
Już był tu na filmach ten ulaniec (ten z ostatniego filmu) który nap🤬lał nadgarstkiem w szczękę i wszystkich nokautował - sprawiedliwości stało się zadość i niedawno sam odpłynął po prawilnym liściu bez wałków

EDIT:
ProVVe napisał/a:
Grubas jest j🤬ym oszustem... Te filmy juz tu były i widac ze bije dołem dłoni... Na tym filmie od Nei koleś zaj🤬 mu czystego liścia i dosłownie wyp🤬olił drugiemu duszę z ciała (fakt, że ten mógł mieć też szczękę ze szkła nie zmienia faktu o prawidłowym ciosie i sile
wstawiłem jak ulany oszust dostaje wp🤬l

@oso
Grubas jest j🤬ym oszustem... Te filmy juz tu były i widac ze bije dołem dłoni... Na tym filmie od Nei koleś zaj🤬 mu czystego liścia i dosłownie wyp🤬olił drugiemu duszę z ciała
(fakt, że ten mógł mieć też szczękę ze szkła nie zmienia faktu o prawidłowym ciosie i sile
Grubas jest j🤬ym oszustem... Te filmy juz tu były i widac ze bije dołem dłoni... Na tym filmie od Nei koleś zaj🤬 mu czystego liścia i dosłownie wyp🤬olił drugiemu duszę z ciała

Polacy też się bawią
Zostało trochę poczekać, a i u nas trafią się jakieś Asy

Zostało trochę poczekać, a i u nas trafią się jakieś Asy

willoo napisał/a:
najbardziej pop🤬lony "sport" na świecie. Dziękuje dobranoc.
Najbardziej naturalny, jaka jest bardziej naturalna rywalizacja od dominacji...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie