W szpitalu psychiatrycznym lekarze sprawdzają, który z pacjentów jest już zdrowy. Każą wszystkim skakać do pustego basenu. Wszyscy skoczyli, tylko jeden stoi na brzegu.
- A ty? Dlaczego nie skaczesz? - pyta jeden z lekarzy.
- Nie umiem pływać. Chciałby pan, żebym się utopił?
W szpitalu psychiatrycznym lekarze sprawdzają, który z pacjentów jest już zdrowy. Każą wszystkim skakać do pustego basenu. Wszyscy skoczyli, tylko jeden stoi na brzegu.
- Ja tu jestem ratownikiem.
i................s
2013-05-13, 0:50
yyyy...... nie.
C................i
2013-05-13, 16:21
Zostało 3 wariatów w domu wariatów , no i postanowili ich wypuścic . Ale nie mogą ich przecież wypuścić bez powodu. Wymyślili więc sposób aby pytać się ich co by sobie kupili gdyby mieli 1000 zł. No i woła pierwszego i się pyta:
- Co byś sobie kupil gdybyś mial 1000zł .
- No, ja bym pojechał do Hiszpani.
To bylo normalne więc go wypuścił.
Dugiego sie pyta co by sobie kupił gdyby miał 1000zł .
- No, ja bym sobie kupił rower górski.
To też było normalne więc go wypuścił.
Trzeci wariat oglądał sobie dupe w lusterku .No i dyrektor zadał mu to samo pytanie, co pozostałym:
- Co byś sobie kupił gdybyś miał 1000zł. A wariat odpowiada:
- No, ja bym sobie kupił nową dupę, bo ta mi chyba pękła na pół.
Chyba sam powinieneś stawiać ludziom piwa, którzy to przeczytali :| Ale suchar.
p................a
2013-05-13, 21:02
siedza se ludzie w psychiatryku i cpaja te piguły, nagle wpada babka salowa i mowi oddzisiaj wkladamy wam czopki bo weszlismy do uni i tak jest bezpieczniej. ba dum tsss
D................o
2013-05-13, 21:09
Sora, ale nie rozumiem.
Wszyscy skoczyli...jeden został
No to chyba jednak nie wszyscy skoczyli, skoro jeden został
Cytat:
siedza se ludzie w psychiatryku i cpaja te piguły, nagle wpada babka salowa i mowi oddzisiaj wkladamy wam czopki bo weszlismy do uni i tak jest bezpieczniej. ba dum tsss
Cytat:
Sora, ale nie rozumiem.
Cytat:
Wszyscy skoczyli...jeden został
No to chyba jednak nie wszyscy skoczyli, skoro jeden został
- Bo nie umiem pływać.
C................t
2013-05-13, 22:24
Zabili go i uciekł
- Bo mam na to wyj🤬e!
Dobra ja też się dorzucę
Co robi zboczeniec w szpitalu psychiatrycznym ?
Rżnie głupa
podpis użytkownika
Lubię gify
- Bo ktoś nasrał do basenu
podpis użytkownika
Zero smutków, zero złości, wyj🤬e po całości !!!
- Aż taki poj🤬y to nie jestem.