(można włączyć polskie napisy)
Ten film to raczej satyra na ichni kreacjonizm i jego nauczanie w szkołach w jueseju.
Kiedyś był też podobny o wieczorowej szkole dla dorosłych - lekcja matematyki. Gdzie najlepszym uczniem był niedorozwinięty, chinol do tego pedał.... A najlepszy był dlatego że miał najwięcej cech które dawały + do ptk.
Ale nie mogę go znaleźć.... Może ktoś coś?
Że też ktoś sponsoruje takie idiotyzmy. Bo przecież to nie jest amatorski filmik frustrata, tylko nakręcony profesjonalnym sprzętem, więc i jakiś budżet zapewne pochłonął.
Że też ktoś sponsoruje takie idiotyzmy. Bo przecież to nie jest amatorski filmik frustrata, tylko nakręcony profesjonalnym sprzętem, więc i jakiś budżet zapewne pochłonął.
A Ty dalej swoje. Lewar zafajdany jesteś i tyle. Wpisujesz się idealnie do przekazu w filmiku.
Standardowa odpowiedź prawicowych z🤬bów nie mam argumentów to zacznę obrażać. Dobrze ze istniejcie można się ponabijac jacy jesteście ograniczeni umysłowo
Standardowa odpowiedź prawicowych z🤬bów nie mam argumentów to zacznę obrażać. Dobrze ze istniejcie można się ponabijac jacy jesteście ograniczeni umysłowo
A co Cię dziwi w moim wpisie?