(można włączyć polskie napisy)
Ale żeś jebnął teorią...
Nie wiem jak to ma sie do lewactwa ale filmik fajny
Brunatna logika.
Na jakiejś, niezidentyfikowanej uczelni w USA trafił się wykładowca- kretyn.
Brunatni: "Ratunku, zagłada edukacji. Studia kończą sami debile. Dobrze, że podstawówki nie skończyłem, bo by mnie zindoktrynowali.".
Dziesiątki tysięcy przypadków pedofilii w kościele:
Brunatni: "Spokojnie, to jednostkowe przypadki, nie ma się czym przejmować, wszędzie się może trafić jakiś pedofil"
Ostatnio sąd w Niemczech skazał księdza który pisał o tzw lawendowej mafii, a co tam takiego napisał? Otóż o mobbingu, molestowaniu (również nieletnich) przez kapłanów, którzy odbywali homoseksualne praktyki i wiesz za co został skazany? Za mowę nienawiści, bo śmiał powiązać przypadki molestowań z homoseksualizmem
który jest wręcz oczywisty, nie bez powodu faceci chodzą w sukience i molestują wyłącznie chłopców, ale to już temat tabu wśród brunatnej, tzn tęczowej ideologii.
Konkret. Na podstawie jakich przepisów był sądzony, jaki dokładnie był wyrok i jaka argumentacja sprawy. Dopóki tego nie przejrzysz, to masz do czynienia tylko z propagandową papką.
A to typowe brunatne zaprzeczanie nauce. Dokładnie tak, jak w filmiku.
A co to taki problem sobie poszukać?
Teraz jeszcze grozi sąd wydawcy.
Stwierdzenie, że facet macajacy chłopców jest pedofilem pedałem to zaprzeczenie nauce? No tak...
Wymieszaj tą swoją tęczę to ci właśnie taki brunatny powstanie.
Prawdziwe dokumenty, a nie wypowiedzi kretyna z Ordo Iuris. Na przyszłość podpowiem ci, że jak jest napisane "twierdzi Ordo Iuris", albo jest wypowiedź kogoś z tej organizacji, to znaczy, że to całkowita bujda.
Pedofilia nie ma związku z orientacją seksualną. Pedofila interesują nierozwinięte narządy płciowe i najczęściej nie jest nawet zdolny do stosunku z osobą dorosłą - niezależnie od płci. Tak mówi nauka.
*Mówimy o pedofilii klinicznej, a nie o "wyr🤬ałem 13-tkę, bo myślałem, że ma 16".
Haha czyli nie masz żadnego argumentu, żeby obalić moje info więc, szukamy winnych wśród otoczenia.
To chyba ty powinieneś mi przedstawić wobec tego dowody, że sie mylę, dlaczego tego nie zrobisz? Powinno to być proste biorąc pod uwagę twój wywód.
Bardzo wygodnie ta nauka, traktuje zjawisko pedofilii mimo, że sami wskazują, że pedofile mają preferencje płciowe dzieci które molestują to równocześnie uważają, że nie są związane z homoseksualizmem, haha czyli facet świadomie maca tylko chłopców, ale sklasyfikowanie go wobec tego jako pedofilia homoseksualistę już poprawne politycznie nie jest.
Zresztą to tylko kwestia czasu jak te tęczowe zboki będą domagać się obniżenia wieku inicjacji seksualnej a nazwanie pedofilii jako odrębnej preferencji a nie zaburzeniem.