Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takafura 2021-12-08, 22:48 3
Juzwa napisał/a:

Ale żeś jebnął teorią...

To nie teoria.
Nie można nazywać świąt, określać płci, dyskryminować grube baby mówiąc że są brzydkie, itp.
I nie ja tą teorię wymyśliłem, tylko skromnie cytuję co do nas zawitało z postępem
Zgłoś
Sadolik19 2021-12-08, 23:31
Kiepska w tej matmie.. 2000 + 2000 to nie 22000 a 20002000 ! Czyli 20 milionów 2000
Zgłoś
psykop 2021-12-09, 10:51
pazuzu napisał/a:

Nie wiem jak to ma sie do lewactwa ale filmik fajny

Mieszkasz w jeziorze?
Zgłoś
Justynka99 2021-12-09, 11:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mygyry 2021-12-09, 11:36 2
Justynka99 napisał/a:

Brunatna logika.
Na jakiejś, niezidentyfikowanej uczelni w USA trafił się wykładowca- kretyn.
Brunatni: "Ratunku, zagłada edukacji. Studia kończą sami debile. Dobrze, że podstawówki nie skończyłem, bo by mnie zindoktrynowali.".
Dziesiątki tysięcy przypadków pedofilii w kościele:
Brunatni: "Spokojnie, to jednostkowe przypadki, nie ma się czym przejmować, wszędzie się może trafić jakiś pedofil"

Ale wiesz, ze to właśnie ci brunatni tępili innych za poglądy, które nie licowały z ich ideologią?
Ostatnio sąd w Niemczech skazał księdza który pisał o tzw lawendowej mafii, a co tam takiego napisał? Otóż o mobbingu, molestowaniu (również nieletnich) przez kapłanów, którzy odbywali homoseksualne praktyki i wiesz za co został skazany? Za mowę nienawiści, bo śmiał powiązać przypadki molestowań z homoseksualizmem, który jest wręcz oczywisty, nie bez powodu faceci chodzą w sukience i molestują wyłącznie chłopców, ale to już temat tabu wśród brunatnej, tzn tęczowej ideologii.
Zgłoś
Justynka99 2021-12-09, 12:27
mygyry napisał/a:

Ostatnio sąd w Niemczech skazał księdza który pisał o tzw lawendowej mafii, a co tam takiego napisał? Otóż o mobbingu, molestowaniu (również nieletnich) przez kapłanów, którzy odbywali homoseksualne praktyki i wiesz za co został skazany? Za mowę nienawiści, bo śmiał powiązać przypadki molestowań z homoseksualizmem

Konkret. Na podstawie jakich przepisów był sądzony, jaki dokładnie był wyrok i jaka argumentacja sprawy. Dopóki tego nie przejrzysz, to masz do czynienia tylko z propagandową papką.

mygyry napisał/a:

który jest wręcz oczywisty, nie bez powodu faceci chodzą w sukience i molestują wyłącznie chłopców, ale to już temat tabu wśród brunatnej, tzn tęczowej ideologii.

A to typowe brunatne zaprzeczanie nauce. Dokładnie tak, jak w filmiku.
Zgłoś
mygyry 2021-12-09, 12:44 2
Justynka99 napisał/a:

Konkret. Na podstawie jakich przepisów był sądzony, jaki dokładnie był wyrok i jaka argumentacja sprawy. Dopóki tego nie przejrzysz, to masz do czynienia tylko z propagandową papką.
A to typowe brunatne zaprzeczanie nauce. Dokładnie tak, jak w filmiku.

A co to taki problem sobie poszukać? wiadomosci.wp.pl/niemcy-ksiadz-oko-skazany-jest-petycja-6665386866031392a
Teraz jeszcze grozi sąd wydawcy.

Stwierdzenie, że facet macajacy chłopców jest pedofilem pedałem to zaprzeczenie nauce? No tak...
Wymieszaj tą swoją tęczę to ci właśnie taki brunatny powstanie.
Zgłoś
Justynka99 2021-12-09, 13:11
mygyry napisał/a:

A co to taki problem sobie poszukać?
Teraz jeszcze grozi sąd wydawcy.

Prawdziwe dokumenty, a nie wypowiedzi kretyna z Ordo Iuris. Na przyszłość podpowiem ci, że jak jest napisane "twierdzi Ordo Iuris", albo jest wypowiedź kogoś z tej organizacji, to znaczy, że to całkowita bujda.
mygyry napisał/a:

Stwierdzenie, że facet macajacy chłopców jest pedofilem pedałem to zaprzeczenie nauce? No tak...
Wymieszaj tą swoją tęczę to ci właśnie taki brunatny powstanie.

Pedofilia nie ma związku z orientacją seksualną. Pedofila interesują nierozwinięte narządy płciowe i najczęściej nie jest nawet zdolny do stosunku z osobą dorosłą - niezależnie od płci. Tak mówi nauka.
*Mówimy o pedofilii klinicznej, a nie o "wyr🤬ałem 13-tkę, bo myślałem, że ma 16".
Zgłoś
mygyry 2021-12-09, 13:30 2
Justynka99 napisał/a:

Prawdziwe dokumenty, a nie wypowiedzi kretyna z Ordo Iuris. Na przyszłość podpowiem ci, że jak jest napisane "twierdzi Ordo Iuris", albo jest wypowiedź kogoś z tej organizacji, to znaczy, że to całkowita bujda.
Pedofilia nie ma związku z orientacją seksualną. Pedofila interesują nierozwinięte narządy płciowe i najczęściej nie jest nawet zdolny do stosunku z osobą dorosłą - niezależnie od płci. Tak mówi nauka.
*Mówimy o pedofilii klinicznej, a nie o "wyr🤬ałem 13-tkę, bo myślałem, że ma 16".

Haha czyli nie masz żadnego argumentu, żeby obalić moje info więc, szukamy winnych wśród otoczenia.
To chyba ty powinieneś mi przedstawić wobec tego dowody, że sie mylę, dlaczego tego nie zrobisz? Powinno to być proste biorąc pod uwagę twój wywód.

Bardzo wygodnie ta nauka, traktuje zjawisko pedofilii mimo, że sami wskazują, że pedofile mają preferencje płciowe dzieci które molestują to równocześnie uważają, że nie są związane z homoseksualizmem, haha czyli facet świadomie maca tylko chłopców, ale sklasyfikowanie go wobec tego jako pedofilia homoseksualistę już poprawne politycznie nie jest.
Zresztą to tylko kwestia czasu jak te tęczowe zboki będą domagać się obniżenia wieku inicjacji seksualnej a nazwanie pedofilii jako odrębnej preferencji a nie zaburzeniem.
Zgłoś
Justynka99 2021-12-09, 13:55
mygyry napisał/a:

Haha czyli nie masz żadnego argumentu, żeby obalić moje info więc, szukamy winnych wśród otoczenia.
To chyba ty powinieneś mi przedstawić wobec tego dowody, że sie mylę, dlaczego tego nie zrobisz? Powinno to być proste biorąc pod uwagę twój wywód.

Udowadnia się istnienie faktu, a nie brak istnienia. W prawie jest dużo tego typu sytuacji, których można propagandowo użyć dla promowania idiotycznych twierdzeń. Jeżeli sąd musi wypuścić mordercę, bo prokuratura nie dosłała potrzebnych materiałów w terminie to nie znaczy, że morderstwo nie jest przestępstwem. Dopóki mamy tylko rzekome informacje od jednej z najbardziej skompromitowanych instytucji, to prawdziwa treść wyroku pozostaje nieznana.

mygyry napisał/a:

Bardzo wygodnie ta nauka, traktuje zjawisko pedofilii mimo, że sami wskazują, że pedofile mają preferencje płciowe dzieci które molestują to równocześnie uważają, że nie są związane z homoseksualizmem, haha czyli facet świadomie maca tylko chłopców, ale sklasyfikowanie go wobec tego jako pedofilia homoseksualistę już poprawne politycznie nie jest.
Zresztą to tylko kwestia czasu jak te tęczowe zboki będą domagać się obniżenia wieku inicjacji seksualnej a nazwanie pedofilii jako odrębnej preferencji a nie zaburzeniem.

Doucz się, zrób tytuł naukowy i obal te twierdzenia. Dopóki tego nie robisz to po prostu upierasz się, że 2+2=22. W końcu co tam naukowcy, edukacja - ważne, że mygyry twierdzi inaczej
Zgłoś
mygyry 2021-12-09, 14:02 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Justynka99 2021-12-09, 14:11
Zgłoś
mygyry 2021-12-09, 14:17 2
Zgłoś
Justynka99 2021-12-09, 14:32
Zgłoś
mygyry 2021-12-09, 14:38 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem