👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ichniejszy Donatan z wielkiego macho i kozaka został zdegradowany na małego korniszona. Proste i genialne, na pewno ma dystans i się nie obraził.

@up
Nie wyglądał, jakby miał dystans, raczej jakby był oburzony i wk🤬iony. Może ma małego i cała publika to widziała
Nie wyglądał, jakby miał dystans, raczej jakby był oburzony i wk🤬iony. Może ma małego i cała publika to widziała

Vinewood napisał/a:
Haha jak podrygują, jakby mieli epilepsję hahaha!
Ty to chyba nigdy nie widziałeś ataku epilepsji, koleżko.

K🤬a, obczajcie. Ludzie płacą pieniądze, za to, że ktoś im podkład z magnetofonu puszcza.

zdaje się jakiś koncert a w tle słychać tylko nap🤬lanie o garnki...serio, ludzie którzy słuchają takiej muzy to niedojeby, których wyczucie jakiegokolwiek gustu zanikło c🤬j wie gdzie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie