siła robocza odmawia posłuszenstwa zastraszając nas karabinami... ale mamy asa w rekawie, chrupiące 14 kawałków kurczaka za jedyne 19.99
Trzeba po prostu poczekać aż wystrzelają naboje podczas takiego strzelania w krzaki.
Takim wystarczy nie przeszkadzać, sami się wyeliminują.
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Takim wystarczy nie przeszkadzać, sami się wyeliminują.
No nie do końca, taki samiec małpy potrafi zapłodnić 4 samice małpy zanim pójdzie na zawsze do pierdla lub zostanie nafaszerowany ołowiem przez policje albo inną małpę.
Z mojej strony Hatfu na ryj wszystkim miłośnikom cz🤬chów 🐵🐒🦍🦧 j🤬 prądem i miotaczem ognia te plugawe czarcie sp🤬oliny!
Cieszy mnie przeogromnie taki materiał wideo, bo wiem, że dzień czy dwa i te kurewskie czarcie pomioty, szatańskie murzyny, potomkowie kuntakinte, bambusy murzynki Bambo, pokłócą się z byle powodu i wystrzelają się wzajemnie czyniąc światu wielką przysługę i przyjemność 🤣
Cieszy mnie przeogromnie taki materiał wideo, bo wiem, że dzień czy dwa i te kurewskie czarcie pomioty, szatańskie murzyny, potomkowie kuntakinte, bambusy murzynki Bambo, pokłócą się z byle powodu i wystrzelają się wzajemnie czyniąc światu wielką przysługę i przyjemność 🤣
Jestem nawet zaskoczony, że żaden z tych głupich nygusów nie postrzelił kamerzysty, celując w niego tuż po przeładowaniu...🤔🤣
Mister_Klex napisał/a:
No nie do końca, taki samiec małpy potrafi zapłodnić 4 samice małpy zanim pójdzie na zawsze do pierdla lub zostanie nafaszerowany ołowiem przez policje albo inną małpę.
dopóki biały człowiek nie przywiózł swojej kultury do afryki, to populacja czarnych była naturalnie regulowana prze ich ograniczony potencjał.
wiec to fakt, że wystarczy ich zostawić samych, ale nikt tego nie zrobi, bo przy odpowiednim wykorzystaniu nawet gówno ma ogromny potencjał, kiedy nadziejesz je na patyk. czarnych się dosłownie hoduje w afryce, zapewniając odpowiednie warunki (maksymalna bieda ale nie na tyle, żeby populacja zaczęła spadać) i wykorzystuje się ich jak amunicję w wojnach hybrydowych przeciwko rozwiniętym państwom.
najlepsze zwiedzanie Afryki.... z pokładu B52..... z pełnym ładunkiem...