Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
zn4ch0r 2025-01-28, 18:01 10
siła robocza odmawia posłuszenstwa zastraszając nas karabinami... ale mamy asa w rekawie, chrupiące 14 kawałków kurczaka za jedyne 19.99
Zgłoś
JoSeed 2025-01-28, 18:05 6
W dziczy chyba naboje na palmach rosną ...
Zgłoś
elim 2025-01-28, 18:07 2
Trzeba po prostu poczekać aż wystrzelają naboje podczas takiego strzelania w krzaki.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-28, 18:16 18
Mówię im , i co ?

Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-01-28, 18:16 6
Takim wystarczy nie przeszkadzać, sami się wyeliminują.
Zgłoś
adziaw1968 2025-01-28, 18:25 1
teraz to tylko selekcja naturalna zalatwi sprawe
Zgłoś
Mister_Klex 2025-01-28, 18:25 4
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Takim wystarczy nie przeszkadzać, sami się wyeliminują.

No nie do końca, taki samiec małpy potrafi zapłodnić 4 samice małpy zanim pójdzie na zawsze do pierdla lub zostanie nafaszerowany ołowiem przez policje albo inną małpę.
Zgłoś
patmon 2025-01-28, 18:27 6
Z mojej strony Hatfu na ryj wszystkim miłośnikom cz🤬chów 🐵🐒🦍🦧 j🤬 prądem i miotaczem ognia te plugawe czarcie sp🤬oliny!
Cieszy mnie przeogromnie taki materiał wideo, bo wiem, że dzień czy dwa i te kurewskie czarcie pomioty, szatańskie murzyny, potomkowie kuntakinte, bambusy murzynki Bambo, pokłócą się z byle powodu i wystrzelają się wzajemnie czyniąc światu wielką przysługę i przyjemność 🤣
Zgłoś
Baronessa 2025-01-28, 18:31 6
Jestem nawet zaskoczony, że żaden z tych głupich nygusów nie postrzelił kamerzysty, celując w niego tuż po przeładowaniu...🤔🤣
Zgłoś
durabo2 2025-01-28, 18:31
W mowie naczelnych " patyk bum bum"
Zgłoś
213213 2025-01-28, 18:36 2
Mister_Klex napisał/a:

No nie do końca, taki samiec małpy potrafi zapłodnić 4 samice małpy zanim pójdzie na zawsze do pierdla lub zostanie nafaszerowany ołowiem przez policje albo inną małpę.

dopóki biały człowiek nie przywiózł swojej kultury do afryki, to populacja czarnych była naturalnie regulowana prze ich ograniczony potencjał.

wiec to fakt, że wystarczy ich zostawić samych, ale nikt tego nie zrobi, bo przy odpowiednim wykorzystaniu nawet gówno ma ogromny potencjał, kiedy nadziejesz je na patyk. czarnych się dosłownie hoduje w afryce, zapewniając odpowiednie warunki (maksymalna bieda ale nie na tyle, żeby populacja zaczęła spadać) i wykorzystuje się ich jak amunicję w wojnach hybrydowych przeciwko rozwiniętym państwom.
Zgłoś
pug11 2025-01-28, 18:48 1
najlepsze zwiedzanie Afryki.... z pokładu B52..... z pełnym ładunkiem...
Zgłoś
Zinou0 2025-01-28, 19:22 5
Kamerzysta nie pokazał więc łapcie

Zgłoś
phrontch 2025-01-28, 19:35 1
na harda z tym, natychmiast

podpis użytkownika

Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie