ale nadal głowa by była pod wodą.
Żeby było skutecznie, zbiornik powinien być szerokości ok 0.5m, żeby nie było możliwości się obrócić, a stanie na rękach nic by nie dało. Dodatkowo nie powinien złapać się kolanami, bo tak się utrzyma i może wciągnąć się ponownie rękami do góry.
Tu jak widać obrócił się, ręce widać, więc wyszedł.
Powinien z pustym poćwiczyć i tyle.
Wazne, ze mu sie kasa zgodzila i c🤬j mu w dupe!
Smiec przezyl napewno, nawwt @
bez nogi smialo wstrzyma oddech na 1.5min wiec lipa :/
a co ma kura brak nogi do wstrzymywania oddechu?

Jeśli już to mam przewagę bo mniej mięsa do zużywania tlenu

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
a co ma kura brak nogi do wstrzymywania oddechu?
Jeśli już to mam przewagę bo mniej mięsa do zużywania tlenu
Tak dla zwały

Ale z medycznego punktu to fakt, mniej zuzywaja Twoje komorki tlenu bo masz ich mniej o kulasa, wiec na dluzej teoretycznie powinno Ci starczyc

P.s. jak tam protezka, lux czy non stop na reklamacji?

Tak dla zwały
Ale z medycznego punktu to fakt, mniej zuzywaja Twoje komorki tlenu bo masz ich mniej o kulasa, wiec na dluzej teoretycznie powinno Ci starczyc
P.s. jak tam protezka, lux czy non stop na reklamacji?
Szczerze to muszę się na serwis umówić bo wydaje dźwięk przy chodzeniu jakby coś uderzało. Już rok temu to miałem ale nasmarowali amortyzator i było ok. Pewnie tym razem już trzeba wymienić bo to jednak 3 lata ma stopa i no "KLIKA" jak stawiam krok.
W zeszłym roku na serwis pierwszy taki już po tym za co zapłacone było to wydałem 6.5 koła.
Teraz mam zapas kilku części zapasowych i mam nadzieję, że to kwestia jednej z tych części ale znając życie to pewnie inna część która by kosztowała niewiele w przypadku jakby była częścią np. samochodową ale tutaj to min kilka stów ze wskazaniem na ok 2-4k.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Teraz mam zapas kilku części zapasowych
Nie żebym źle Ci życzył czy coś ale może z tych częsći sobie drugą złożysz
Szczerze to muszę się na serwis umówić bo wydaje dźwięk przy chodzeniu jakby coś uderzało. Już rok temu to miałem ale nasmarowali amortyzator i było ok. Pewnie tym razem już trzeba wymienić bo to jednak 3 lata ma stopa i no "KLIKA" jak stawiam krok.
W zeszłym roku na serwis pierwszy taki już po tym za co zapłacone było to wydałem 6.5 koła.
Teraz mam zapas kilku części zapasowych i mam nadzieję, że to kwestia jednej z tych części ale znając życie to pewnie inna część która by kosztowała niewiele w przypadku jakby była częścią np. samochodową ale tutaj to min kilka stów ze wskazaniem na ok 2-4k.
C🤬j, wazne ze idzie zyc, szkoda ze takiej jakosci podzespoly ze zdychaja po 2-3 latach. Przeciez nie nap🤬lasz maratonow jak korzeniowski. Inzyniery powinny brac poprawki na wytrzylalosc/zywotnosc czesci. Widze ze nie tylko motoryzacja i elektrokika sie sk🤬ila... ;-/