Skoro dziś każdy z nas nosi przy dupie urządzenie o większej mocy obliczeniowej niż te, które pozwoliły na wystrzelenie człowieka na księżyc i nie potrafimy ich wykorzystać do niczego innego niż wysyłanie debilnych słitfoci na ryjksiążkę, to nie zdziwię się jeżeli którego dnia, mikser do ciasta sam mi powie bym sobie ukręcił to ciasto, a lodówka mu tylko przytaknie.
c................v
2014-01-02, 0:12
Widzę srogie rozkminy po sylwestrowej kac-kupie.
Ktoś odkrył basha.
brzmi jak dodatkowe dwie baby w kuchni... albo inaczej - apokalipsa...
M................5
2014-01-02, 1:53
Też czasami wchodzę na basha
bash.org.pl/4855016/
@up:
Raczej demoty bo debile typu ctrlc ctrlv nie znaja basha.
Swicheroo napisał/a:
Ktoś odkrył basha.
ne nie to niestety nie to
HariDee napisał/a:
Raczej demoty bo debile typu ctrlc ctrlv nie znaja basha.
zgadło Ci się !
o................z
2014-01-02, 13:01
Jak kopiujesz to wypadałoby podać źródło, o cytacie nie mowie.
@up
a po c🤬j te idiotyczne źródła typu "zaj🤬em z demotów" ? do czego Ci jest to idioto potrzebne?
Aruś
2014-01-02, 13:12
Jak debile nie mają co robić i przeglądają każdą możliwą stronę w internecie to potem nie dziwne, że płacz bo już to widzieli.
B................k
2014-01-02, 13:28
Patrząc na nick i ksywę to Twój komentarz powinien wyglądać tak :
bing bing bing biiing biiiing bing bing binnnng bing biing bing bing bing biiing biiiing bing bing binnnng bing biing. bing bing bing biiing biiiing bing bing binnnng bing biing!!! bing bing bing biiing biiiing bing bing binnnng bing biing??? bing bing bing biiing biiiing bing bing binnnng bing biing
@Salamanca
Chociażby dla samej zasady, bo bez podania źródła jesteś j🤬ym złodziejem przypisującym sobie czyjeś słowa. Proste?
podpis użytkownika
Tak, jestem ekspertem.
Widzisz, z autora właśnie taki typ człowieka. W czasach rewolucji przemysłowej by węglem po ścianie pisał:
"Pierony było dobrze człowik cołe rzycie szpodlem wyngiel kopoł a tero maszyny. Komó to potszebne?"
m................e
2014-01-02, 14:26
napisze tak samo... za pomoca samego telefonu umiesz poleciec w kosmos? tak? to wyp🤬alaj
T................a
2014-01-02, 14:42
Też mam RSS z basha.