Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
S................T 2012-09-22, 17:24 13
Skoro głupi ludzie nie wiedzą, że są głupi to skąd wiesz czy nie jesteś taki sam?
Zgłoś
L................d 2012-09-22, 20:15 1
Może tak na prawdę wszyscy ludzie są głupi, ale nie chcą tego do siebie dopuścić?
Zgłoś
u................x 2012-09-22, 20:23
nie ma ludzi normalnych sa tylko mniej i bardziej pop🤬leni : )
Zgłoś
T................J 2012-09-22, 20:31
SADSHIT napisał/a:

Skoro głupi ludzie nie wiedzą, że są głupi to skąd wiesz czy nie jesteś taki sam?

Ja na szczęście nie muszę się głowić, bo jestem pop🤬lony równo. Pozdrawiam.
Zgłoś
Janusz~ 2012-09-22, 20:31
chipsu29 napisał/a:

Może tak na prawdę wszyscy ludzie są głupi, ale nie chcą tego do siebie dopuścić?

Naprawdę pisze się razem.

podpis użytkownika

No jak Pan Jezus powiedział?
Zgłoś
Rzehooj 2012-09-22, 20:41
Cytat:

nie ma ludzi normalnych sa tylko mniej i bardziej pop🤬leni : )

Jeżeli wszyscy są pop🤬leni to znaczy, że jest to normą i każdy, który jest pop🤬lony będzie normalnym na tle reszty... Czyli... ni c🤬ja, nie znajdziesz nikogo normalnego
Zgłoś
Z................m 2012-09-22, 20:56
Rzehooj napisał/a:

Jeżeli wszyscy są pop🤬leni to znaczy, że jest to normą i każdy, który jest pop🤬lony będzie normalnym na tle reszty... Czyli... ni c🤬ja, nie znajdziesz nikogo normalnego

Ewentualnie wszyscy są normalni bo normą jest bycie pop🤬lonym.

A właściwie to wszyscy są jednocześnie pop🤬leni i normalni. Potrzebujemy tu Schrodingera.
Zgłoś
Voltron 2012-09-22, 21:41
dobrze ze nie zachcialo ci sie jeszcze jego kota

podpis użytkownika

[img:7fe23780ff]http://img.sadistic.pl/pics/75a254ac285b.jpg[/img:7fe23780ff]
Zgłoś
laglas 2012-09-23, 0:39
"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani." ~Słoń
Zgłoś