👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i setka radnych w stanie krytycznym- ci jeszcze ochłapy zgarneli jakieś z tej darowizny..
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę

Szeryfian napisał/a:
Wiesz co? Korupcja jest wszędzie, oszukują i kradną wszędzie. To norma. Ale za granicą jakoś ludzie żyją na pewnym standardzie, u nas?
Powiedz mi który mądry przywódca kraju pierwszą rzecz jaką robi w pierwszy dzień urzędowania, to podnosi podatek vat? To się nazywa samobójstwo polityczne. Tuska już nawet nie można nazwać złodziejem bo jest to po prostu kretyn. Gdyby był złodziejem to nie podnosiłby podatków, bo każdy mądry wie, że to działa na ludzi jak płachta na byka.
nikt inny jak obywatele na to pozwolili czyli my tak? To ja się pytam kto tu jest kretynem? Samobójstwo polityczne? Jeszcze się trzyma politycznie bo przecież "rządzi".
Polityka ta duża, regionalna oraz makro regionalna (samorządy mam na myśli) jest zepsuta do szpiku kości, kto cokolwiek ma wspólnego ten wie.
Łudzę się, że pokolenie komuny wymrze a spuścizna socjalizmu wyginie może wtedy będzie lepiej. Kto wie czy dożyje.
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie