Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
panchamityle 2014-02-13, 2:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 2:52 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 4:06
@szerLucjan
Tyle co zawsze, czyli w granicach błędu statystycznego. Bo prawie wszyscy zagorzali internetowi korwiniści albo nie mają jeszcze praw wyborczych, albo deklarują się bo to modne, a ostatecznie i tak zagłosują na PO/PSL/PiS/Nie-Będzie-Im-Się-Chciało-Ruszyć-Dupy.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 4:57 8

CYCONAUTA, a ty co-bierzesz na litosc? nie ma nakogo glosowac, prosze glosujciena jkm
nowy rodzaj agitki?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 5:06 6
Zgłoś
Mr.Diesel 2014-02-13, 7:36 3
Zgłoś
DuckDodgers 2014-02-13, 7:39 4
Black Point napisał/a:

Deal whitch it

Typowy elektorat Korwina
Zgłoś
Mr.Diesel 2014-02-13, 7:44
Proponuję np. poczytać co Pan JKM mówi na temat podatku katastralnego i czy byłoby wam tak wesoło, gdyby wprowadził go na swoich zasadach.
Ale gimbusy fascynujące się nim pewnie nawet nie wiedzą co to jest.
Zgłoś
Goger 2014-02-13, 8:13
Prawie Ci wyszlo "Handluj czarownica to"
Zgłoś
Jendor 2014-02-13, 8:16 3
@up

było by wesoło bo jak powiedział będzie to jedyny podatek jaki będziesz płacił państwu , doliczając jeszcze vat , 15% - który będzie potrzebny na spłatę emerytur podstępnie ukradzionych mnie, tobie i naszym rodzicom . Więc może nie pierdl bo jest to najlepsza alternatywa dla normalnego państwa którego teraz nie uświadczysz w całej europie.

Co do podatku katastralnego to podatek od nieruchomości inaczej mówiąc płacisz tylko za ta powierzchnię którą zajmujesz . Jakie są plusy dla obywateli , a no taka że ojciec i matka (lub przedsiębiorca) swoich dzieci mogą razem spłacać 1 podatek który wdroży korwin , inne usunie bo są nie potrzebne i obciążają obywateli stając się pożywką dla tysiąca , lub dziesiątków tysięcy urzędników który są nie potrzebni.

ps: coś mi się wydaje Mr.Diesel , że ani razu nie oglądałeś pełnych wypowiedzi korwina i od tak jebnąłeś tekstem lub po prostu jesteś za którąś z partii obecnie zasiadających w sejmie . Proponuje Ci odwiedzić np kanał na youtube KNPWEBTV i przejrzeć parę informacji jak JKM się wypowiada i co dokładnie mówi.

* miało być UP UP
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 8:33
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 9:20 3
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 10:44
Zgłoś
blobfish 2014-02-13, 10:51 3
Osobniki które rzekomo przeczytały program Korwina powinny najpierw nauczyć się czytania ze zrozumieniem.
Dla KNP i JKM celem jest utworzenie TANIEGO państwa, gdzie będzie panowało PROSTE prawo.

Osobiście nie mam za dużo do zarzucenia JKM, bo jego najważniejszym celem jest zlikwidowanie sytemu który nas zadłuża i będzie zadłużał w nieskończoność.

Ale wracając na ziemię, niestety panuje demokracja i byle idiota ma tyle samo do powiedzenia co geniusz.

Najstraszniejsze jest to, że mimo powszechnego dostępu Internetu-wolne media (co nie było możliwe od zarania dziejów) ludzie nadal są debilami co można zauważyć w prostackich komentarzach o JKM odnoszących się do rzekomego elektoratu - gimbazy. Matołom przypominam, że gimnazjum ma zakres wiekowy 13-16, więc nie mają praw wyborczych, chyba, że ktoś kiblował jak co niektórzy tu obecni:).

Cholernie smutne jest to, że ten bandycki i nienormalny system trzyma nas wszystkich za jaja tak mocno, że nawet sami sobie stajemy się wrogami. Chciałbym mieszkać i umrzeć w tym kraju, jednakże pozostaje mi myślenie o co najmniej innym kontynencie. Lewactwu gratuluję i życzę miłego niewolnictwa.

pozdrawiam,
mój ból dupy
Zgłoś
septiq 2014-02-13, 11:03 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem