👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pierd*licie Korwin to Korwin tamto...
Ch*ja prawda, raz napisałem komentarz na stronie, na której zamieszczony jest jego program, wytknąłem błędy, które uniemożliwiają wdrążenie owych postulatów przez najbliższe 10 lat i co? Mój komentarz po 10 minutach został usunięty przez moderatora, tylko pozytywne opinie się utrzymują, a obiektywna legalna oczywista krytyka jest usuwana.
Jakby Korwin dostał się do sejmu, nawet jakby miał większość i mógłby rządzić to i tak niczego by nie zmienił, bo by naturalnie nie mógł, zmiana konstytucji, wszelkich ustaw, wystąpienie z Unii Europejskiej - to na wstępie co by musiał zrobić, a to raczej jest niemożliwe do wykonania w ciągu 4 lat kadencji. koniec kropka.
Ch*ja prawda, raz napisałem komentarz na stronie, na której zamieszczony jest jego program, wytknąłem błędy, które uniemożliwiają wdrążenie owych postulatów przez najbliższe 10 lat i co? Mój komentarz po 10 minutach został usunięty przez moderatora, tylko pozytywne opinie się utrzymują, a obiektywna legalna oczywista krytyka jest usuwana.
Jakby Korwin dostał się do sejmu, nawet jakby miał większość i mógłby rządzić to i tak niczego by nie zmienił, bo by naturalnie nie mógł, zmiana konstytucji, wszelkich ustaw, wystąpienie z Unii Europejskiej - to na wstępie co by musiał zrobić, a to raczej jest niemożliwe do wykonania w ciągu 4 lat kadencji. koniec kropka.

septiq, moc i logika twoich argumentów mnie powaliły
od dziś zostaję zwolennikiem JKM

Akurat wstyd mi trochę za takie osoby jak septiq ale ta wypowiedź może wynikać z jego frustracji głupotą ludzi nie mogących zrozumieć tych prostych postulatów które prezentuje konserwatywny liberalizm. Ja sam czytając komentarze przeciwników, którzy naprawdę nie mają nic do powiedzenia i jest to zwykłe pieprzenie dostaję szału oraz jestem zdumiony ich głupotą (ostatnio Pan Rozenek w TVP Info pokazał co Twój Ruch reprezentuje). Tak, jesteście zwyczajnie głupi bo mimo prostych założeń programowych upieracie się, że to jest złe i sprowadzi na nas kataklizm etc. To co głosi Korwin nie jest czymś nowym lub kanapowym jak to lubi określać telewizja. Proponuję się zapoznać z takimi osobami jak Milton Friedman, Ludwig von Mises czy Ron Paul. Są to postacie bezdyskusyjnie genialne a Korwin wykłada to w bardzo zbliżonej formie na naszym "podwórku". Właśnie opierając się na tej ideologii może funkcjonować wolne społeczeństwo. Każda inna forma zmierza w stronę socjalizmu.
@Mr.Diesel
Uważaj bo z takim regresem intelektualnym za 10 lat wstąpisz do SLD...
Uważaj bo z takim regresem intelektualnym za 10 lat wstąpisz do SLD...

heheheheszki.
Korwiniści w natarciu, uffff, dobrze, że nie zapuszczają się poza granice internetu.
Korwiniści w natarciu, uffff, dobrze, że nie zapuszczają się poza granice internetu.
Jak mam głosować na te sprzedajne kurewny typu PIS PO PSL SLD, to już wolę zagłosować na Korwina który wywrze na tych bezmózgich downach jakąś presję w sejmie.

Black Point napisał/a:
Deal whitch it
kwintesencja elektoratu Korwina

Każdy ma jakieś wady, PoPiS miał swoje 5 minut - ośmieszyli się, osłabili Polske i zdrowi psychicznie ludzie już na nich nie zagłosują, można więc dać szanse komuś innemu. Polska nie ma nic do stracenia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie