Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-02-13, 11:25
Robaki rządzą
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 11:50
Pierd*licie Korwin to Korwin tamto...
Ch*ja prawda, raz napisałem komentarz na stronie, na której zamieszczony jest jego program, wytknąłem błędy, które uniemożliwiają wdrążenie owych postulatów przez najbliższe 10 lat i co? Mój komentarz po 10 minutach został usunięty przez moderatora, tylko pozytywne opinie się utrzymują, a obiektywna legalna oczywista krytyka jest usuwana.

Jakby Korwin dostał się do sejmu, nawet jakby miał większość i mógłby rządzić to i tak niczego by nie zmienił, bo by naturalnie nie mógł, zmiana konstytucji, wszelkich ustaw, wystąpienie z Unii Europejskiej - to na wstępie co by musiał zrobić, a to raczej jest niemożliwe do wykonania w ciągu 4 lat kadencji. koniec kropka.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 12:04
septiq, moc i logika twoich argumentów mnie powaliły od dziś zostaję zwolennikiem JKM
Zgłoś
Sylarr 2014-02-13, 12:58 6
Zgłoś
Chuck_Taylor 2014-02-13, 13:12 2
Akurat wstyd mi trochę za takie osoby jak septiq ale ta wypowiedź może wynikać z jego frustracji głupotą ludzi nie mogących zrozumieć tych prostych postulatów które prezentuje konserwatywny liberalizm. Ja sam czytając komentarze przeciwników, którzy naprawdę nie mają nic do powiedzenia i jest to zwykłe pieprzenie dostaję szału oraz jestem zdumiony ich głupotą (ostatnio Pan Rozenek w TVP Info pokazał co Twój Ruch reprezentuje). Tak, jesteście zwyczajnie głupi bo mimo prostych założeń programowych upieracie się, że to jest złe i sprowadzi na nas kataklizm etc. To co głosi Korwin nie jest czymś nowym lub kanapowym jak to lubi określać telewizja. Proponuję się zapoznać z takimi osobami jak Milton Friedman, Ludwig von Mises czy Ron Paul. Są to postacie bezdyskusyjnie genialne a Korwin wykłada to w bardzo zbliżonej formie na naszym "podwórku". Właśnie opierając się na tej ideologii może funkcjonować wolne społeczeństwo. Każda inna forma zmierza w stronę socjalizmu.
Zgłoś
Mr.Diesel 2014-02-13, 13:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bania88 2014-02-13, 14:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Chuck_Taylor 2014-02-13, 15:22 2
@Mr.Diesel

Uważaj bo z takim regresem intelektualnym za 10 lat wstąpisz do SLD...
Zgłoś
ringus 2014-02-13, 15:37
Dodane minutę po północy ^^ Przypadek? Nie sądzę
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 16:03
Zgłoś
ringus 2014-02-13, 16:47
Zgłoś
teken 2014-02-13, 16:59
heheheheszki.

Korwiniści w natarciu, uffff, dobrze, że nie zapuszczają się poza granice internetu.
Zgłoś
Gl0BaL 2014-02-13, 17:13 1
Jak mam głosować na te sprzedajne kurewny typu PIS PO PSL SLD, to już wolę zagłosować na Korwina który wywrze na tych bezmózgich downach jakąś presję w sejmie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 17:25
Black Point napisał/a:

Deal whitch it

kwintesencja elektoratu Korwina
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-13, 17:36 1
Każdy ma jakieś wady, PoPiS miał swoje 5 minut - ośmieszyli się, osłabili Polske i zdrowi psychicznie ludzie już na nich nie zagłosują, można więc dać szanse komuś innemu. Polska nie ma nic do stracenia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem