👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up Marcinsud zgadzam się z Toba, tylko że na tych dwóch filmikach są auta które są dopuszczone do ruchu drogowego ale raczej do niego nie slużą. A nissan gt-r to autko ktore i zrobi setke w 2.8 i posłuchasz sobie radyjka i włączysz całkiem wydajnie działającą klimatyzacje. Ogólnie bardzo polecam Nissana gt-r bo za te pięniądze według mnie nie ma lepszej fury

Ale lipa:
Auto stoi, stoi, stoi... przewinąłem o sekundę i auta już nie było
Niezły start.
Auto stoi, stoi, stoi... przewinąłem o sekundę i auta już nie było

Niezły start.
@Zielsko Patrząc w tej kategorii masz rację, bo w tamtych nie ma nawet sensu zakładać radia. Z drugiej strony taki Larrson między torami robi swoim chevroletem nawet 1400 mil bez problemu. To nie są auta jeżdżące na lawetach jak niektórzy uważają.
Co to za skrzynia biegów która jest pokazana w drugim filmiku co podał marcinsud?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie