spardo napisał/a:
Czy tak ciężko było uciąć dół każdego obrazka?
Toż widzisz że borykałem się z tym tematem bo sadol nie chciał mi przepuścić tematu...A teraz dupa na edycję...więc przyp🤬alajcie sie o wszystko
Większość znana bardziej lub mniej ale wrzuta naprawdę ciekawa, dzięki.
Bardzo mocne. Szczególnie ciekawi mnie czemu czarnego nie przyjeli do hytler judeng : /
. Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
podpis użytkownika
Sadistig bafi i óczy
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!

Pszszemek napisał/a:
Większość tych ciekawostek to bzdury
Dokładnie. Jedyne ofiary na terenie USA w 2wś? A Pearl Harbor?
Tak samo jak dowództwo AK miało dostarczać im broń(odnośnie powstania w gettcie, że niby AK nie widziało większego sensu). Przecież dostarczała je ŻOB i GL.
@up hawaje są oficjalnie hamerykańskie od 1959 więc tak jakby to prawda że tylko dwie ofiary

Co zostało wrzucone na kwejka , niechaj na kwejku pozostanie.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
ło k🤬a wiedza historyczna z kwejka, już się k🤬a czuję mądrzejszy.
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw

jacekmatys napisał/a:
Toż widzisz że borykałem się z tym tematem bo sadol nie chciał mi przepuścić tematu...A teraz dupa na edycję...więc przyp🤬alajcie sie o wszystko
najpierw się k🤬a obcina, a potem się martwi wrzucaniem

Nie wiem o co się spinacie z kwejkiem, skoro jego współtwórca wykupił udziały sadola. Gdyby gra nie toczyła się na hajs, a wasze wejścia były gówno warte to dziś oglądalibyście różowe kucyki c🤬je.

głupie p🤬lenie tępych ludzi, którzy albo nie mają pojęcia o historii alba ją celowo przekłamują...
AK i NSZ mieli tak mało broni, że się w głowie nie mieści bo brytole odmawiali zrzutów pomimo, że polscy piloci w RAF deklarowali chęć dostarczenia broni oraz wsparci z powietrza.
Mądrości z internetu bez autorów i bibliografii....

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org