K................a
2012-11-19, 20:10
Czy ktoś mi powie po kiego c🤬ja nasze ELYTY jak już jeżdżą do Izraela to noszą te j🤬e jarmułki? Dobrze, że jeszcze się nie obrzezają żeby się tym Żydulcom przypodobać.
Nieważna lewica, Nieważna prawica, nasza elyta liże żydków pod ogonem, mimo, że oni mają gojów za psie gówno, zwalcza symbole katolickie, a symbole żydowskie są okey, bardzo ciekawe, ...
podpis użytkownika
komuchożerca
b................i
2012-11-19, 21:37
@kawagawa napisałem o tym, bo zarówno Kwaśniewski jak i Komorowski przepraszali za Jedwabne - Komorowski rzucił nawet, że Polacy podczas II wojny światowej byli " narodem sprawców". Nie pomogło- nadal wbija się nam do głów, że jesteśmy antysemitami a cała nasza historia to coś,czego powinniśmy się wstydzić. Dlatego sobie z tego kpię, bo co innego pozostało?
K................a
2012-11-19, 21:55
bovski
może i masz w sumie rację.
bovski napisał/a:
Poprzepraszajmy jeszcze trochę za Jedwabne, bo mało.
Drugie by im się przydało.
Ale oni, w przeciwieństwie do nas mają bombę atomową, własne państwo w środku terenu zajętego przez arabusów, kupę kasy, i ludzi w rządach niemal wszystkich znaczących się państw. Dlaczego? Bo k🤬a umieją, nie to co my - polaczki! Także nie p🤬lić, tylko

każdemu napotkanemu żydowi!
M................y
2012-11-20, 1:11
Nie moge tego pojąć na JPII był zamach i to udany, a tacy ludzie którzy cierpią przez żad, na brak pracy, na zawiłe sprawy sądowe, nic nie zrobią, pomimo że nic nie maja do stracenia i nienawidzą np. Donaldsa sk🤬iela, jakbym uniknoł odpowiedzialności to sam mu bym wbił nóż, nie zabił bym bo bym się bał, ale dźgnołbym niezle. KOMUNE Obaliliśmy, obalmy teraz albo "DEMOKRACJE" (demokracja polega na tym że sami wybieramy naszych totalitarystów więc w sumie dupa z tą demokracją) I zróbmy coś, może jakiś nowy ustrój państwowy, niewiem, cokolwiek, protesty nic nie dają, niech ktoś kto się zna na prawie np. wyczyta ile trzeba podpisów by zwalić kogoś ze stołka, i niech podpisują ! zmusił bym całą rodzine by podpisała.
Wiem że nie na temat jak zawsze, sorry, musiałem spuścić z kija.
k................i
2012-11-20, 12:51
@Morei_Sky
Jak pójdziesz do liceum to na WOSie się dowiesz.