Znalazłem te 2 zdjęcia na moim twardzielu i postanowiłem je jakoś udekorować
No co by tu napisać, to są przywódcy na miarę naszego narodu.
Hmm...właściwie jakiego narodu?
K................a
2012-11-19, 16:56
Tzn, wiecie co... Sam fakt że ktoś ma zdjęcie w kipie nie oznacza że jest Żydem, jak się idziesz modlić z Żydami lub uczestniczyć nawet w jakiś taki bierny sposób w ich uroczystościach o charakterze religijnym- zakładasz jarmułkę grzecznościowo.
Sam pewnie mam kilka przynajmniej takich zdjęć a Żydem nie jestem.....
Więc bym uważał na wyciąganie pochopnych wniosków.
S................n
2012-11-19, 17:03
@up jak nie obchodzisz świąt narodowych, nie jesteś wierzący, a bierzesz udział w żydowskich świętach i uroczystościach religijnych, to raczej o czymś to jednak świadczy.
kto obraża Polskę obraża mnie i ciebie
@Szoqn
Na serio jesteś taki głupi? Czy tylko sobie jaja robisz, bo wydaje mi się, że to jednak właściwa odpowiedź.
Ludzie K🤬A ja zrozumiem wszystko, ale wykorzystywanie zdjęć, na których osoby publiczne de facto okazują SZACUNEK do innych, wykorzystuje się do celów propagandowych, jest czystym idiotyzmem.
Mnie bardziej razi taki jeden z liderów partii opozycyjnych, który nie okazuje żadnego szacunku dla nikogo (nawet swoich pachołków).
@up
a mnie razi, że jak o kochanym tusku źle piszą, to od razu jedyny argument to opowieść o kaczce
No zobacz, a ciągle powielane głupoty Cię nie rażą?
also, kto go kocha, ten go kocha, szacunek mam do wszystkich ludzi. Prawie.
K................a
2012-11-19, 17:22
Szoqn napisał/a:
@up jak nie obchodzisz świąt narodowych, nie jesteś wierzący, a bierzesz udział w żydowskich świętach i uroczystościach religijnych, to raczej o czymś to jednak świadczy.
Niekoniecznie świadczy o byciu Żydem. Mogli dostać zaproszenie na uczestnictwo w takim czy innym święcie jako przedstawiciele polskiej społeczności. W takim wypadku zaproszenie się przyjmuje. Na tej samej zasadzie Kwaśniewski spotykał się z Papieżem, Tusk spotyka się nie raz z Kościelnymi hierarchami, przedstawiciele władz biorą przecież udział w różnych uroczystościach religijnych( np bardzo lewicowy Prezydent Częstochowy zamawiał 11 11 mszę za Ojczyznę na Jasnej Górze), itd.
Zgadzam się, że ktoś kto założył kipę i uczestniczył w jakichś Żydowskich uroczystościach a na co dzień sprawia wrażenie ateisty- może jest po prostu Żydem i nie chce tego mówić wprost( a nie może za bardzo brać udziału w Katolickim obrządku), ale nie miejmy obsesji bo to nie jest jednoznaczne.
Wyciągając wnioski nad wyrost sami sprowadzamy się na manowce a do tego się ośmieszamy, bo działamy jak wywiad upośledzony umysłowo, ok ?
@pakicito: skąd wiesz, że on o Kaczyńskim pisze, a nie np. o Zawiszy? Nooo, podpadłeś.
równie dobrze do tych można się przyczepić
K................a
2012-11-19, 17:24
btw, djoshin
dali Kaczyńskiemu taką wielką tą kipę że prawie się w niej utopił. Nie znam sie na tradycji, ale jak to jedynie kwestia gustu to wyglądał jak debil.
Apropos, skąd wniosek, że jest ateistą? Bo się nie kameruje w kościele na pokaz jak pan Kaczyński?
Teraz mogę mówić po nazwisku bo o to chodzi.
K................a
2012-11-19, 17:38
▲▲▲ napisał/a:
Apropos, skąd wniosek, że jest ateistą? Bo się nie kameruje w kościele na pokaz jak pan Kaczyński?
Teraz mogę mówić po nazwisku bo o to chodzi.
tzn wiesz co..... polecam być czerpać info z wielu źródeł, bo prawda jest po środku
Dodam też, że obecnośc Kaczyńskiego w kościele jest po pierwsze manifestacją identyfikowania sięz pewnymi wartościami, a nie jedynie zagrywką pod publiczkę
Prawda jest taka, że większość naszego rządu to ludzie pochodzenia żydowskiego lub ludzie, którzy z własnej woli pucują kolbę żydostwu.
podpis użytkownika
Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i c🤬j!