Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
K................a 2012-11-19, 16:56 13
Tzn, wiecie co... Sam fakt że ktoś ma zdjęcie w kipie nie oznacza że jest Żydem, jak się idziesz modlić z Żydami lub uczestniczyć nawet w jakiś taki bierny sposób w ich uroczystościach o charakterze religijnym- zakładasz jarmułkę grzecznościowo.

Sam pewnie mam kilka przynajmniej takich zdjęć a Żydem nie jestem.....

Więc bym uważał na wyciąganie pochopnych wniosków.
Zgłoś
S................n 2012-11-19, 17:03 23
@up jak nie obchodzisz świąt narodowych, nie jesteś wierzący, a bierzesz udział w żydowskich świętach i uroczystościach religijnych, to raczej o czymś to jednak świadczy.
Zgłoś
longlong7 2012-11-19, 17:04
kto obraża Polskę obraża mnie i ciebie
Zgłoś
krishna 2012-11-19, 17:11 12
@Szoqn

Na serio jesteś taki głupi? Czy tylko sobie jaja robisz, bo wydaje mi się, że to jednak właściwa odpowiedź.
Ludzie K🤬A ja zrozumiem wszystko, ale wykorzystywanie zdjęć, na których osoby publiczne de facto okazują SZACUNEK do innych, wykorzystuje się do celów propagandowych, jest czystym idiotyzmem.
Mnie bardziej razi taki jeden z liderów partii opozycyjnych, który nie okazuje żadnego szacunku dla nikogo (nawet swoich pachołków).
Zgłoś
pakicito 2012-11-19, 17:13 8
@up
a mnie razi, że jak o kochanym tusku źle piszą, to od razu jedyny argument to opowieść o kaczce
Zgłoś
krishna 2012-11-19, 17:19
No zobacz, a ciągle powielane głupoty Cię nie rażą?
also, kto go kocha, ten go kocha, szacunek mam do wszystkich ludzi. Prawie.
Zgłoś
djoshin 2012-11-19, 17:20 89

Zgłoś
K................a 2012-11-19, 17:22 3
Szoqn napisał/a:

@up jak nie obchodzisz świąt narodowych, nie jesteś wierzący, a bierzesz udział w żydowskich świętach i uroczystościach religijnych, to raczej o czymś to jednak świadczy.

Niekoniecznie świadczy o byciu Żydem. Mogli dostać zaproszenie na uczestnictwo w takim czy innym święcie jako przedstawiciele polskiej społeczności. W takim wypadku zaproszenie się przyjmuje. Na tej samej zasadzie Kwaśniewski spotykał się z Papieżem, Tusk spotyka się nie raz z Kościelnymi hierarchami, przedstawiciele władz biorą przecież udział w różnych uroczystościach religijnych( np bardzo lewicowy Prezydent Częstochowy zamawiał 11 11 mszę za Ojczyznę na Jasnej Górze), itd.

Zgadzam się, że ktoś kto założył kipę i uczestniczył w jakichś Żydowskich uroczystościach a na co dzień sprawia wrażenie ateisty- może jest po prostu Żydem i nie chce tego mówić wprost( a nie może za bardzo brać udziału w Katolickim obrządku), ale nie miejmy obsesji bo to nie jest jednoznaczne.

Wyciągając wnioski nad wyrost sami sprowadzamy się na manowce a do tego się ośmieszamy, bo działamy jak wywiad upośledzony umysłowo, ok ?
Zgłoś
Uechtacz 2012-11-19, 17:22
@pakicito: skąd wiesz, że on o Kaczyńskim pisze, a nie np. o Zawiszy? Nooo, podpadłeś.
Zgłoś
djoshin 2012-11-19, 17:22 1
równie dobrze do tych można się przyczepić
Zgłoś
K................a 2012-11-19, 17:24
btw, djoshin

dali Kaczyńskiemu taką wielką tą kipę że prawie się w niej utopił. Nie znam sie na tradycji, ale jak to jedynie kwestia gustu to wyglądał jak debil.
Zgłoś
krishna 2012-11-19, 17:25
Apropos, skąd wniosek, że jest ateistą? Bo się nie kameruje w kościele na pokaz jak pan Kaczyński?
Teraz mogę mówić po nazwisku bo o to chodzi.
Zgłoś
K................a 2012-11-19, 17:38 11
▲▲▲ napisał/a:

Apropos, skąd wniosek, że jest ateistą? Bo się nie kameruje w kościele na pokaz jak pan Kaczyński?
Teraz mogę mówić po nazwisku bo o to chodzi.

tzn wiesz co..... polecam być czerpać info z wielu źródeł, bo prawda jest po środku

Dodam też, że obecnośc Kaczyńskiego w kościele jest po pierwsze manifestacją identyfikowania sięz pewnymi wartościami, a nie jedynie zagrywką pod publiczkę
Zgłoś
Jad Kiełbasiany 2012-11-19, 18:18 26
Prawda jest taka, że większość naszego rządu to ludzie pochodzenia żydowskiego lub ludzie, którzy z własnej woli pucują kolbę żydostwu.

podpis użytkownika

Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i c🤬j!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie