Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Był już Wrzątek przy sporym mrozie choć nie wiadomo jakim.

Mieliśmy też przyjemność podziwiać Wrzątek wylany przy -30°C

A dzisiaj pojawił się Minus p🤬dyliard czyli ta sama akcja przy -41°C

Jednak to jest sadistic, więc postanowiłam jeszcze trochę podkręcić temat i pokazać co dzieje się przy -46°C.

Pokaz odbył się w Kanadzie 14.XII.2009r.
Zgłoś
Alonso 2012-12-15, 23:40
Przecież on miał w kubku mąkę.
Zgłoś
k................2 2012-12-15, 23:46 1
Nie porównujcie -40 w Kanadzie do -10 u nas, bo to są zupełne różne klimaty, inna wilgotność powietrza. Tam to -40 nie jest tak odczuwalne jakby było u nas.
Zgłoś
Roszp 2012-12-15, 23:48 1
Piwo za kronikarstwo.
Zgłoś
Cryo 2012-12-15, 23:48 16
Facet wygląda jak Paździoch
Zgłoś
Achajos 2012-12-15, 23:50
Cały ten bajer nie jest związany ze wrzątkiem i oddawaniem ciepła, jak ktoś wyżej napisał, lecz z prężnością pary wodnej.
Zgłoś
Black Snake 2012-12-16, 0:13
Przy minus 15 przy wydechu jest wielka chmura pary wodnej. Albo to nie jest -46 stopni, albo koleś nie oddycha.

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
bravoteampolska 2012-12-16, 1:21
Woda zamarza w locie , a c🤬j się z jajami z zimna chowa do dupy
Zgłoś
riczardson 2012-12-16, 2:11
gówno. Ostatnio to robiłem, a było może -10, dzieje się tak samo. Sprawdźcie sobie przy najbliższej okazji.
Zgłoś
S................g 2012-12-16, 2:34 1
Ja p🤬le, dziadek sybirak, w takich temperaturach jak mamy w Polsce to on jajka kąpał w plenerze i żyje. Afere robicie, nigdy nie biegliście w środku zimy do sklepu w t-shircie, bo zaraz zamykali? Da się. A przy -50 faktycznie spluwając do gleby doleci lód, dziadzia mi mówił.

Alonso napisał/a:

Przecież on miał w kubku mąkę.

Jak już spiskujemy to ja stawiam na kokaine k🤬a...
Zgłoś
E................t 2012-12-16, 2:51
siwens84 moize chlop zrobil 0,7L czystej i mu cieplo albo jest morsem i jeszcze by sie popluskal w wodzie
Zgłoś
d................k 2012-12-16, 10:26
Kiedyś zrobiłem to samo przy -30. To zwykła para. Woda wcale nie zamarza w tym tempie.
Zgłoś
firer 2012-12-16, 10:30
Widziałem już taki numer w jakimś naukowym programie o Syberii. Faktycznie kolesie ugotowali michę wody, chlusnęli w powietrze i efekt był jak tutaj. Woda zamienia się błyskawicznie w parę.
Zgłoś
Suguru 2012-12-16, 10:33
K🤬a, sie znawcow zimy i wilgotnosci zebralo, ze ja jebie hohoho!
Zgłoś
ydo 2012-12-16, 10:46
Na krótko można bez problemu wyjść na duży mróz na golasa. Jak ktoś z Was dostanie skierowanie w ramach rehabilitacji na kriokomorę to będzie stał przez 3 minuty w -120.
Zgłoś
P................k 2012-12-16, 11:16
Wysypał mąke z kubka i wielkie halo...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie