Był już
Wrzątek przy sporym mrozie choć nie wiadomo jakim.
Mieliśmy też przyjemność podziwiać
Wrzątek wylany przy -30°C
A dzisiaj pojawił się
Minus p🤬dyliard czyli ta sama akcja przy
-41°C
Jednak to jest sadistic, więc postanowiłam jeszcze trochę podkręcić temat i pokazać co dzieje się przy
-46°C.
Pokaz odbył się w Kanadzie 14.XII.2009r.
i chcesz mi powiedzieć że chłop przy -46'C w laćkach i "piżamce" se wyskoczył na dwór??
Spoko temperatura potwierdzona jak matura Kwaśniewskiego!!
@up
Nawet przy -60 jak wyjdziesz na kilka sekund w papciach itp. to nic ci sie nie stanie ...
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
q................5
2012-12-15, 21:10
Temat oklepany jak tyłek klaczy podczas Wielkiej Pardubickiej.
tu nie chodzi o to czy coś sie stanie ale jak wyjdziesz przy -5 to wychodząc trzęsiesz sie jak galareta a przy -46 wydaje mi sie że ta chwila to mogła by trwać na zasadzie "Otwiera balkon krzyczy :O K🤬A ALE PIŹDZI i sie chowa .
ale jak mówi chop na wierchu TEMAT OKLEPANY.
nagra ktoś kiedyś jak sika przy tej temperaturze? tata mówił, że kiedyś było tak zimno, że jak splunął, to na ziemie spadał sopel lodu
podpis użytkownika
fb.com/uookie
C................s
2012-12-15, 21:32
@up
To Cię w c🤬ja zrobił. Gdyby to nie był wrzątek to by się tak nie stało. Byłoby trochę mokrego śniegu.
j2m2
2012-12-15, 21:50
wydaje mi się że było cieplej, a kolo machnął kubkiem ciekłego azotu, ale tylko mi się tak wydaje
-46stopni a dziadek niewzruszony wychodzi w piżamce i kapuciach. Je*** fejkiem
i na c🤬j robi ten śnieg? mało mu ?
j................x
2012-12-15, 23:12
taka zabawna ciekawostka gorąca woda zamarza szybciej od zimnej przy oddawaniu "temperatury" najważniejsza jest powierzchnia zauważcie jak duży rozbryzg był
K🤬a w koszuli na -50 stopni...
Ja wychyliłem ryj na balkon dzisiaj i zmarzłem, a było +5 stopni...
w................4
2012-12-15, 23:26
ale my pieszkamy w polsce, w tym kraju wszystko jest inne, u nas 0 stopni to jak u nich -70
frąc
2012-12-15, 23:33
to już wiemy skąd mgła, tylko skąd w kwietniu temperatura -46 stopni...
Więc przy minus 46 dzieje się to samo co przy minus 41 i co dalej?